Leonora Vilhelmsson om tuffa känslorna i nya relationen

Leonora Vilhelmsson berättar om känslorna till flickvännen.
Tv-bonden Leonora Vilhelmsson träffade tidigare i år sin stora kärlek.
Nu berättar hon om saknaden efter flickvännen när de är ifrån varandra.
”Att sakna och saknas är ju bland det vackraste som finns”, skriver hon på sin blogg.
Annons

TV4-profilen Leonora Vilhelmsson, 43, har sökt kärleken två gånger i Bonde söker fru. Första gången var 2017 och då blev hennes medverkan kort eftersom Leonora redan efter två avsnitt valde att avbryta inspelningarna då hon redan hunnit bli kär i en av sina brevskrivare.

Annons

Paret förlovade sig men kärlekslyckan tog slut kort därefter. Leonora Vilhelmsson valde då att ställa upp i Bonde söker fru – kärlek åt alla men efter denna säsong var skogsbonden fortfarande singel.

Annons

Leonora Vilhelmsson kom med ett nytt kärleksbesked i våras då hon i ett blogginlägg med rubriken ”Mitt civilstånd” avslöjade att det fanns en kvinna i hennes liv och att det såg väldigt ljust ut för dem.

Jag förstår att vissa människor är grymt nyfikna av sig (det är jag själv med). Men just nu har jag ett stort behov av att hålla mig under radarn gällande min eventuella relation. Men så mycket kan jag säga om min tilltänkta. Hon är mörkhårig, hon har en förkärlek för hundar och hon åker tåg. Fortsättning lär följa”, skrev hon då.

Saknaden efter kärleken

Sedan dess har tv-bonden omnämnt kärleken flera gånger, men aldrig med namn eller bild. Nu nämner hon den hemliga kvinnan igen i hennes senaste blogginlägg.

Annons

Leonora är nu utomlands med sin dotter Mollie för att fira sin födelsedag. I blogginlägget berättar hon om sitt födelsedagsfirande och saknaden efter sin kärlek.

”FaceTime i all ära. Jag pratade med kvinnan som gjort mitt liv betydligt mycket bättre den sista tiden. Det var fantastiskt att se och höra henne, men samtidigt gjorde det rysligt ont. Saknaden sved ordentligt. Men jag tar hellre den smärtan, och att sakna och saknas är ju bland det vackraste som finns”, skriver hon i inlägget.

Men trots saknaden efter flickvännen verkar Leonora och dottern ha det mysigt utomlands.

”Middagen intogs på en resturang, vi satt och småpratade om hundar, skola och glass. Hon är fantastisk min dotter. Att lyssna och samtala med henne ger så mycket tillbaka”, skriver hon på sin blogg.

Annons

FOTO: TV4, Patrik C Österberg/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…