Lena Philipssons nya ord om kärlekslivet

Lena Philipsson

Genom åren har det varit en hel del rubriker om Lena Philipssons kärleksliv. Nu berättar hon om tankarna kring det och beslutet hon tvingats ta som en konsekvens av det.

Lena Philipsson är en av Sveriges mest folkkära artister och har levererat hits som Det gör ont, Kärleken är evig och Dansa i neon. Men under hennes karriär har många också riktat ögonen mot hennes kärleksliv. I en intervju i Framgångspodden berättar hon nu om sina tankar kring den grejen, och hur det också har påverkat hennes privatliv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Schlagerstjärnan om att vara offentlig

Under alla år i rampljuset har Lena verkligen fått känna på både för- och nackdelarna med att vara känd, och i podden berättar hon hur det har påverkat henne.

LÄS MER: Rickard Olsson om sanningen bakom avhoppet från Bingolotto

– Man får ju lov att vara väldigt tacksam över att det har gått så bra och att folk vill komma och titta på mig. Det får man ju vara väldigt glad över. Men när det kommer till själva kändisskapet, att bli igenkänd utomhus och när man går omkring helt vanligt i någon butik eller så, har jag inte riktigt blivit bekväm med, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag känner mig lite blyg och generad om någon känner igen mig, så det har ju påverkat mig på mitt sätt att vara privat. Att jag är lite vaksam och håller koll.

Lenas beslut om kärlekslivet – orden om Tinder

Genom åren har det varit en hel del rubriker om Lenas kärleksliv och även fast hon inte riktigt förstår var intresset kommer ifrån har hon blivit tvungen att lära sig att leva efter det.

– Jag vet inte riktigt hur det har blivit så. Men det känns lite som att det har lagts sig när det gäller mig och det är väl för att jag har hållit mig undan. Jag redovisar ingenting eller syns inte utåt och så, säger hon.

När Alexander Pärleros då frågar vad exakt det är hon håller undan svarar hon:

– Men kärleksrelationer och så. Det är ingeting jag skyltar med. Jag upplever att jag inte riktigt kan prata fritt eftersom det lätt blir nya rubriker inom det här ämnet.

Hon fortsätter:

– Men jag har aldrig någonsin varit en person som har velat berätta en massa saker om mina relationer eller familjen eller visa upp mina barn eller så. Det har alltid varit så att jag har hållit en låg profil. Det är naturligt för mig och jag vet inte ens varför. Jag bara har det naturligt i mig att jag vill skydda den biten.

Och på frågan om hon finns på Tinder eller inte svarar hon bestämt:

– Nej, det gör jag inte!

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings sorg efter upptäckten på gården

LÄS OCKSÅ: Karl Fredriks barnbesked med Petter Kjellén – efter förlovningslyckan

Senaste nytt