Lasse Berghagens nya sjukdomsbesked: ”En snyting”

Lasse Berghagen i en ljusblå skjorta med mörkblåa prickar.

Förr året drabbades Lasse Berghagen av en blodförgiftning. Nu har ger han en ny uppdatering på sjukdomen. Läs mer här!
1:09

Efter reklamen: Lasse Berghagen berättar om ett spännande möte med Cornelis Vreeswijk "kondomer och en stämgaffel"

(1:09)

Slå på ljud

I nio år fick tittarna se Lasse Berghagen, 77, leda Allsång på Skansen. Det var då hans sång Stockholm i mitt Hjärta blev en signaturmelodi för programmet som fortfarande inleds till tonerna av sången. Sedan hans sista år 2003 har det funnits flera efterträdare, så som Anders Lundin, 63, Måns Zelmerlöw, 36, Petra Marklund, 37 och nu senast Sanna Nielsen, 37.

Och nu gör Sanna Nielsen sitt sista år i som allsångsledare och det har spekulerats en hel del i vem som ska ta över den ärofyllda rollen. Enligt oddsen finns det tre namn som är troligare än andra. Det är Danny Saucedo, 36, Oscar Zia, 24 och Marie Serneholt, 39.

SVT har ännu inte bekräftat vem som blir hennes ersättare.

Lasse Berghagens ärliga ord om Sanna Nielsen

Även om han slutade leda programmet för snart 20 år sedan är Lasse Berghagen fortfarande en följare av Allsång på Skansen. I en intervju med Expressen ger han sin åsikt om den nuvarande programledaren Sanna Nielsen.

– Jag tycker det är jättekul att titta och jag tycker Sanna gör ett jättebra jobb, säger Lasse för Expressen.

Sanna Nielsen om att inte ha någon semester i sommar: "Tar mycket tid"

Se klippet här!

Lasse Berghagens nya sjukdomsbesked

Det var förra sommaren som Lasse Berghagen drabbades av en blodförgiftning. Han slog upp ett sår på armen som tvingade honom till sjukhuset.

– När jag kom hem fick jag åka in på sjukhus och så fick jag ligga där i en vecka. Det var en riktig infektion jag fick, en ren blodförgiftning, sa han då till Expressen.

Men den här sommaren har det varit bättre för Lasse. Han ger en uppdatering på läget och förklarar att allt är under kontroll, och att han även har kunnat jobba en del.

– Då åkte jag på en snyting, men annars är det jättebra, jag mår bra och hela familjen mår jättebra. Det har varit en lugn sommar, inga större äventyr förutom de jobb jag har gjort, säger han till Expressen.

Skönt att alla verkar må bra!

FOTO: Jonas Eng/TT/Expressen, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!