Lasse Berghagen bryter tystnaden om Sanna Nielsen i Allsång på Skansen: ”Hon gör”

Den berömda Lasse Berghagen var en mycket omtyckt programledare i Allsång på Skansen från år 1994-2003.
Nu berättar Lasse om vad han tycker om Sanna Nielsen.
1:09

Efter reklamen: Lasse Berghagen berättar om ett spännande möte med Cornelis Vreeswijk "kondomer och en stämgaffel"

(1:09)

Slå på ljud

Det folkkära tv-programmet Allsång på Skansen leds av programledaren Sanna Nielsen, 37. Men det här blir Sannas sista säsong och vem som tar över efter den omtyckta programledaren vet vi fortfarande inte.

Sannas Nielsens besked om Allsång på Skansen

Allsång på Skansen har under denna säsong genomgått en hel del förändringar och programmet har kritiserats många gånger. Inte minst för att den folkkära programledaren snart ska lämna tv-rutan.

Sannas beslut om att hoppa av Allsång på Skansen var inte heller helt enkelt. För Hänt berättade hon om det tuffa beslutet.

– Det är ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, sa Sanna när hon berättade om anledningen bakom avhoppet.

Sanna berättar också om att hon vill ge någon annan möjligheten till samma upplevelse.

– Massa härliga shownummer, både själv och med andra fantastiska artister. Jag har fortfarande väldigt roligt, men då känner jag att det kanske är dags för andra drömmar att ta vid nu när jag ändå har fått göra så pass mycket i programmet. Och att någon annan kan få sina drömmar uppfyllda på den här scenen, så jag lämnar över stafettpinnen med det i tanken, berättade Sanna för Hänt.

Lasse Berghagen om Sanna Nielsen

Sanna är inte den enda programledaren som har lämnat Allsång på Skansen. För många år sedan leds programmet av Lasse Berghagen, 77, från år 1994-2003.

Lasse var en mycket omtyckt programledare. Publiken och tittarna hemma i tv-soffan sjöng glatt med i hans signaturmelodi Stockholm i mitt hjärta, som programmet fortfarande inleds med än idag.

Lasse berättar i en intervju för Expressen om vad han tycker om programledaren Sanna. Och hur han brukar sitta framför tv:n på tisdagskvällarna och följa programmet.

– Jag tycker det är jättekul att titta och jag tycker Sanna gör ett jättebra jobb, säger Lasse för Expressen.

0:51

Efter reklamen: 5 saker om Lasse Berghagen som du kanske inte visste

(0:51)

Slå på ljud

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!