Idol 2023 marknadsföring banner

Lars Lerin visar upp tvillingarna Iris och Gerd för första gången

23 mar, 2022 
LARS LERIN
I december blev Lars Lerin och maken Junior föräldrar till tvillingarna Iris och Gerd. Sedan dess har de njutit av varandras sällskap och det är först nu som paret visar upp familjens små nytillskott!
Annons
Lars Lerin drar tillbaka skilsmässoansökan: "Det var ett misstag"
Lars Lerin drar tillbaka skilsmässoansökan: "Det var ett misstag"

Lars Lerin, 67, och Manoel ”Junior” Marques Lerin, 44, gifte sig i augusti 2009 och har med åren blivit ett av Sveriges mest folkkära kändispar. I programmet Lerins lärlingar har de bjudit in svenska folket till deras hem och genom åren har de bjudit på en hel del skratt.

I serien verkar det alltså som att kärleken fullkomligt sprudlar mellan paret, därför blev nog många förvånade när Lars Lerin skickade in en skilsmässoansökan förra året.

Det kom senare att visa sig att Lars hade ångrat sig och drog då tillbaka skilsmässoansökan snabbare än kvickt.

Därför Lars Lerin tillbaka sin skilsmässoansökan

Recept.se Nyhetsbrev

Det hela började med att Expressen rapporterade om att Lerin skickat in skilsmässopapper. Men när tidningen ringde upp konstnären verkade han ha glömt bort att han skickat in papperna.

Annons

Enligt ett senare mejl till tingsrätten hade Lars sedan ångrat sig och återkallat ansökan.

”Hej bästa domstol, Ursäkta- jag önskar återkalla ansökan om skilsmässa. Det var ett misstag ... ljus hälsning Lars Lerin”, skrev han efter att Expressen ringt upp honom.

Anledningen till Lerins plötsliga beslut om att skicka in handlingarna grundande sig i en lång tids grubblande.

– Jag hade de där papperen ganska länge, men så tänkte jag att det är lika bra att skicka i väg dem när jag tyckte att han han var så dum och otrevlig under en period. Han var på så dåligt humör hela tiden, tyckte jag. Då tänkte jag: ”Gud ska jag behöva ha någon som är på så dåligt humör jämt?”, sa Lars Lerin till Expressen.

Sedan dess har det hänt mycket för paret och i december blev de föräldrar till tvillingarna Iris och Gerd, 2,5 år. Paret har även sönerna Rafael, 6, och Gabriel, 5, sedan tidigare men nu är de alltså 4-barnspappor!

Annons

Lars Lerin och Junior visar upp tvillingarna Iris och Gerd

Men sedan dess har det varit tyst från Lars Lerin och Junior – fram tills nu. Nu visar de glatt upp döttrarna när de gästar TV4-programmet Malou efter tio. Studion blev livligare än någonsin med alla barnen som befann sig i soffan.

Att tittarna blev glada över att Lars och Junior nu äntligen har visat upp tvillingarna är en sak som är säker. I kommentarsfältet på Malou efter tio:s Instagramkonto är följarna nu lyriska!

”Åååå vad gulliga barn!!!!! De får världens bästa föräldrar”, skriver en person.

”Så jättefin Familj! Så gulliga barn! Önskar dem Lycka till med allt!”, skriver en annan.

”Så underbart att få se den härliga familjen. Grabbarna har blivit så stora och stiliga och flickorna är som dockor”, hälsar en tredje.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, INSTAGRAM

Annons