LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges lycka med Korosh Kananian - visar upp ringen

14 feb, 2021 
AvLovisa Ström
Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett par i många år.
Nu visar hon upp den fina ringen hon fått av sin kärlek.
”Så glad!”, skriver hon.
Annons
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och LiamBrand logo
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och Liam

Laila Bagge och Korosh Kananian träffades år 2014 och har hängt ihop sedan dess. De träffades under en utekväll i Stockholm, och Laila har tidigare skrivit om det fantastiska mötet.

”För exakt 5 år sedan stod du där i baren, hade aldrig kunnat drömma om att det var mitt livs kärlek som kom emot mig med ett leende och sa hej. Du vände upp och ner på hela mitt liv och för första gången så förstod jag vad det innebar att älska och bli älskad villkorslöst”, skrev hon då.

Men det är inte enda gången hon har hyllat sin kärlek offentligt. Flera gånger har hon skrivit om tacksamheten hon känner över deras gemensamma liv, och hur glad hon är att han har tagit sig an hennes barn som om det vore hennes egna.

Lailas kärlekshandling till pojkvännen

Den här helgen är det många kärlekspar som har uppvaktat sin partner lite extra, och någon som hakade på det tåget är Laila. På hennes Instagram kunde man följa hennes dag med Korosh där hon hade gjort minst sagt stora planer för sin älskling.

Annons

Korosh visste nämligen inte vad som skulle hända utan hade bara fått en tid och plats av Laila. Platsen visade sig sedan vara Steam hotel i Västerås, och väl på hotellrummet hade Laila fixat det fint med en massvis ballonger och en fin present på sängen. När Korosh kom in på hotellrummet filmade Laila hans reaktion, och av filmen att döma verkade han bli väldigt glad av det hon hade fixat.

Lailas ord om förlovningen med Korosh – tydliga markeringen

Men det var inte bara Korosh som fick presenter av Laila i helgen. Även Laila fick sig en fin gåva. På sin Instagram la hon upp en bild på en guldig ring med både hennes och Korosh namn. Men till bilden var hon också tydlig med att det inte var en förlovningsring.

”Så glad för min nya ring! Nej, detta är ingen förlovningsring men en hyllning till kärleken!”, skriver hon,

Sanningen är faktiskt att hon och Korosh redan har bestämt sig för att de inte vill gifta sig. Anledningen är helt enkelt att hon varit gift två gånger tidigare och att hon därför känner att det räcker att vara "gift i hjärtat". Istället har de ett varsitt armband där de sätter en ny diamant för varje år tillsammans.

Annons