Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför kommer Laila Bagge och Korosh Kananian inte gifta sig

05 maj, 2019 
AvSarah Mansouri
Därför blir det inget bröllop mellan Laila bagge och korosh kananian
Laila Bagge har varit gift två gånger tidigare i sitt liv. Över fyra år tillbaka är den framgångsrika tv-profilen tillsammans med sambon Korosh Kananian. För Hänt avslöjar Laila varför de inte kommer att gifta sig.
Annons

Framgångsrika managern och tv-profilen Laila Bagge, 46, har en imponerande karriär inom musikbranchen bakom sig som hon fortfarande fortsätter med vid sidan av hennes jobb som radioprogramledare i Rix MorronZoo.

Nu är hon aktuell med en tredje säsong av realityserien Lailaland där tittarna får följa henne och hennes äldsta son Liam Pitts, 15. Sambon Korosh Kananian, 28, var först tveksam till att vara med i programmet, men eftersom att det blev svårt att hålla honom utanför kamerorna får tittarna även se en glimt av honom också.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Laila har även sonen Kit Wahlgren, 7, tillsammans med ex-maken Niclas Wahlgren, 53. Laila och Niclas blev ett par efter att de träffades när båda medverkade i Let’s dance 2009. Året därpå gifte de sig, men efter fyra års äktenskap gick paret skilda vägar.

Det är från Lailas första äktenskap som namnet Bagge kommer ifrån – från hennes första äktenskap med ex-maken och numera nära vännen Anders Bagge, 51. Laila och Anders var gifta i sju år innan de skiljde sig 2001.

Annons

Så för fyra år sedan fann Laila kärleken i Korosh, men vi kan inte räkna med att höra några bröllopsklockor ringa. När Hänt träffar Laila Bagge på pressträffen för Lailaland berättar hon varför.

– Efter att ha varit gift två gånger, ska jag stå en tredje gång och lova och svära tills döden skiljer oss åt? Det känns inte trovärdigt. Det känns bara så, åh vad speciell jag känner mig att du vill gifta dig med mig också. Så det är mycket möjligt att det kommer ändras i framtiden men just nu är det ju ingen av oss som känner att vi behöver gifta oss, säger Laila till Hänt och fortsätter:

– Sedan blir det lite att man är lite mer på tå tycker jag när man inte är gifta, utan att det känns som att shit, han kan verkligen lämna mig imorgon och bara gå, packa sitt pick och pack sedan hör jag aldrig av honom igen och likadant kan ju jag göra egentligen.

”Gifta i våra hjärtan”

Laila menar att varken hon eller sambon vill gifta sig, istället har de en kärlekssymbol som de kallar för förlovningsarmband.

Annons

– Vi har det här förlovningsarmbandet som vi sätter på en ny sten, eller boll, med diamanter på för varje år. Vi har varit ihop i fyra år, så nu i november blir det en boll tid, så håller vi på så, istället för ring. Och det är väl lite mer att vi båda känner att det är egentligen bara ett papper.

Men ni kallar det ändå förlovningsarmband, så då är ni ändå förlovade?

– Ja, men vi är gifta i våra hjärtan.

Men om Laila skulle leka med tanken att de faktiskt skulle gifta sig på riktigt, vet hon att Korosh skulle vilja att de tog hans efternamn – dessutom skulle han inte kunna ta hennes.

– Han skulle säga Kananian rakt av. Saken är ju den att han skulle ju inte få ta namnet Bagge eftersom det inte är mitt namn. Det är ju Anders namn egentligen, men det har ju blivit mitt varumärke för jag har ju hetat det sedan jag var 20 år och därför har jag inte ändrat det, säger Laila och fortsätter:

– Hade jag inte det, då hade jag ju bytt.

Lailaland har premiär på Viafree, Viaplay och TV3 måndagen den 6 maj.

FOTO: TT

Annons