Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagge om beslutet för sonen Liam: ”Försökt i 15 år”

16 apr, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Laila Bagge och Liam Pitts i Lailaland
Laila Bagges son Liam Pitts pappa är amerikan, vilket gör att Liam har rätt att få dubbelt medborgarskap. Detta ha Laila försökt ordna i 15 år – och när det äntligen lyckades bestämde hon sig för att leverera den glada nyheten på ett ovanligt sätt.
Annons

I realityserien Lailaland fick tittarna lära känna en ny sida av radioprofilen Laila Bagge, 46. De fick bland annat se henne återförenas med sin halvsyster och följa hennes och kärleken Korosh Kananians, 28, gravidkamp.

I Lailaland medverkade också Lailas 15-årige son, Liam Pitts. Laila har tidigare talat tyst om Liams pappa, Mason Pitts, men i Lailaland öppnar hon sig om den komplicerade relationen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mason Pitts är amerikan och bor sedan många år tillbaka i North Carolina i USA, medan Liam bor med sin mamma i Sverige. Om somrarna och ungefär varannan jul reser Liam Pitts till sin pappa för att hälsa på.

Nu berättar Laila Bagge att hon sedan Liam föddes försökt få amerikanskt medborgarskap till honom.

Liams pappa är amerikan och därför har Liam som halvamerikan rätt till att även bli amerikansk medborgare. Denna ansökan började vi med redan när han var nyfödd”, skriver Laila Bagge på sin blogg.

Annons

Hon berättar att hon och Mason Pitts glömde att ordna olika saker som behövdes till ansökan – medan tiden gick.

Men summan av kardemumman är att vi av och till försökt fixa detta i 15år!!!” skriver Laila Bagge.

Firar med musik

I och med att Liam Pitts funderar på att börja plugga eller jobba i USA har det blivit än mer aktuellt att ordna med medborgarskapet. När det äntligen gick igenom bestämde sig Laila Bagge för att överraska sin äldste son.

Han började tro att detta aldrig skulle gå men nu var det äntligen klart och då beslutade jag mig för att inte säga något på en gång och istället överraska honom med lite pompa och ståt när jag skulle berätta det för honom”, skriver Laila Bagge.

Hon bestämde sig för att slå på stort och drog ihop ett gäng för att fira Liam, konfettibomber och tårta. Det glada beskedet skulle naturligtvis levereras till passande musik.

Tårta levererades och sist men inte minst kom 7 härliga musiker insmygandes från Stockholmspolisens poliskår med tromboner, trummor och trumpeter. Varför en musikkår? För att spela den amerikanska nationalsången såklart!!” skriver Laila Bagge.

FOTO: TT

Annons