TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagges ord om nya skönhetsingreppet

05 feb, 2021 
https://image.hant.se/image-5434184?imageId=5434184&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Linnea Lundgren
Efter en tids sjukdom avslöjar nu Laila Bagge sitt allra senaste skönhetsingrepp.
”Ser ut som en prickig korv i ansiktet”.
Annons
7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskonBrand logo
7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskon

Sedan många år tillbaka kan svenska folket starta sin morgon med att lyssna på Rix MorronZoo som programleds av Laila Bagge, 48, Roger Nordin och Lotta Möller. Men för en tid sedan var det många radiolyssnare som lyfte på ögonbrynen då Laila plötsligt saknades i programmet.

Inte heller uppdaterade hon sin blogg eller sociala medier. Anledningen bakom det plötsligt försvinnandet visade sig senare vara att den populära profilen drabbats hårt av coronaviruset. Efter flera dagars sjukdom var hon återigen tillbaka i radion och kunde då berätta om rädslan under sjukdomstiden.

– Man ska ha respekt för för den sjukdomen alltså. Vissa drabbas väldigt lätt, jag fick väl egentligen om man jämför med andra kanske en lätt variant. Men jag hade 48 timmar som var jobbiga där jag hade svårt att andas och var rädd verkligen, sa Laila då.

Kärleken med pojkvännen Korosh

Laila Bagge var tidigare gift med Idol-jurymedlemmen Anders Bagge men lever sedan flera år tillbaka i en lycklig relation med pojkvännen Korosh Kananian, 30. Men kärlekssagan har inte varit spikrak. Trots att varken Laila eller Korosh tvivlat på sin kärlek gentemot varandra gjordes det stora rubriker om åldersskillnaden mellan paret – något som Laila i efterhand riktat skarp kritik mot.

– Det kändes som att Sverige var ganska ovant. För mig är det ett så gammalt sätt att se på det. Men folk bryr sig faktiskt inte längre.

Annons

Idag driver Korosh och Laila det framgångsrika hud- och hårvårdsproduktsmärket Kolai tillsammans.

Nya ingreppet

Att Laila bryr sig om hur hon ser ut är ingenting hon hymlar med. Förutom den populära profilens egna märke delar hon ofta med sig av sina skönhetstips. I ett inlägg på bloggen skriver hon nu om något som stört henne. Efter många timmars solning och två graviditeter har Laila fått pigmentfläckar i ansiktet, vilket hon nu planerar att bli av med.

Med hjälp av laser har hon prövat på en behandling som hon hoppas ska hjälpa mot problemet.

"Hormoner kan ju också på Erika och skapa pigmentfläckar. Efter två graviditeter så har jag haft en hel del i ansiktet. Har länge tänkt att jag ska göra något åt det och igår gjorde jag det nu äntligen.”, skriver Laila i blogginlägget.

På frågan om behandlingen fungerat eller inte får vi dock vänta på svaret. Resultatet visar sig nämligen inte förrän efter ett par dagar – snarare tvärtom:

”Just nu ser jag ut som en prickig korv i ansiktet men det kommer försvinna om någon vecka.”, skriver Laila och fortsätter:

”När tiden har gått som det ska då kommer jag att visa er. Så kan man avgöra först då om man tycker att behandlingen har gjort skillnad.”

Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och LiamBrand logo
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och Liam
Annons