LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liam Pitts ilska mot mamma Laila Bagge efter insjuknandet

28 jan, 2021 
Liam och Laila
Laila Bagge blev nyligen frisk från covid-19.
Men hon var inte den enda i familjen som blev sjuk – hon smittade även sin son Liam.
”Sen gör det ju inte saken bättre att han är då hypokondrisk med”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och LiamBrand logo
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och Liam

Laila Bagge, 48, är till lyssnarnas stora glädje äntligen tillbaka i Rix Morronzoo efter drygt en månads frånvaro från radion. I måndagens sändning förklarade hon anledningen till det långa uppehållet – hon hade blivit drabbad av covid-19.

– Jag hade corona. Man ska ha respekt för den där sjukdomen, alltså. Vissa drabbas väldigt lätt. Jag fick – om man jämför med många andra – en väldigt lätt variant men jag hade 48 timmar som var jobbiga, där jag hade svårt att andas och jag var rädd, verkligen, sa hon och fortsatte:

– De 48 timmarna var jätteläskiga för jag var rädd att det skulle bli värre. När jag gick och lade mig den kvällen så tänkte jag att ”tänk om jag inte vaknar igen”. Man tänker ju sådana tankar och tänker på hur det har gått för vissa.

Höll sjukdomen hemlig

Nu berättar Laila om insjuknandet på sin blogg. Hon har tidigare valt att inte säga något om att hon blev drabbad av viruset.

Annons

”Jag har haft corona och kände inte att jag ville gå ut med det förrän jag var helt frisk igen!

Jag fick en väldigt lätt variant om man jämför med många andra. För mig kändes det som en lätt influensa i ca 7 dagar, jag sände till och med radio hemifrån dom dagarna. Men plötsligt mitt under en sändning så fick jag svårt att andas och fick avbryta sändningen.”

Tankarna började vandra

När Laila Bagge fick svårt att andas började hon inbilla sig det värsta.

”Då man hört att det lätt kan snabbt bli värre så var det mycket de tankarna som spökade. Men jag var aldrig så sjuk så jag behövde uppsöka sjukvården.

Ja nu vet ni. Det är flera av er dom undrat och som sagt ville inte skriva om detta förrän jag var frisk igen då det var lite jobbigt, många tankar och känslor.”

Sonen Liam smittades

Men Laila var inte den enda som drabbades i familjen. Oturligt nog smittade hon även sin son Liam Pitts, 17, och hans vän.

Annons

”Fick också frågan vilka jag träffat 24 timmar innan jag fick mina symtom och då var det bara Liam och hans kompis. Fyra dagar efter det fick båda de två också corona. ”

Laila skriver att hennes son blev väldigt sur över det hela och att han som grädde på moset är hypokondrisk.

”Liam som varit så försiktig och till och med klarat en resa till USA utan att bli smittad blev så arg på mig för att jag smittade honom. Sen gör det ju inte saken bättre att han är då hypokondrisk med.”

Annons