Hårda kritiken mot nya Ica-Stig – efter avslöjandet

I flera veckor har svenska folket väntat på att få se vem som tar över rollen som nya Ica-Stig efter Loa Falkman.
Men nu rasar tittarna efter det senaste avslöjandet.

Historien om Ica-handlaren Stig och hans butik är något som har blivit en riktig succé hemma hos svenska folket. Reklamerna har visats i snart 20 år, och än idag väcker de lika starka reaktioner och engagemang som de gjorde vid starten.

Till en början spelades Ica-Stig av Hans Mosesson, men efter 13 år som rollen tackade han tillslut för sig och lämnade istället över Ica-rocken till Loa Falkman - som nu har varit med i sex år. Men i slutet på december meddelade även han att han valt att avsluta uppdraget.

Beskedet chockade många, och snabbt började spekulationer kring vem som skulle komma att bli hans ersättare att cirkulera.

Misstänker att det är Björn Kjellman som tar över

LÄS OCKSÅ: Därför håller Sarah Dawn Finer pojkvännen Jonas hemlig – orden om relationen

I de senaste reklamfilmerna har det delats ut ett flertal ledtrådar om vem den nya Ica-Stig kan tänkas vara, och den uppmärksamma tittaren har därför kunnat lägga ihop ett plus ett. Gissningarna har därmed varit i full gång, och ett namn som snabbt kom upp på tapeten var Suzanne Reuter.

Men efter den senaste reklamen är idén om att det kan vara Suzanne nu som bortblåst, och tittarna har istället riktat in sig på någon helt annan. Med nya ledtrådar och bilder på kropp, gång och hårfäste tror nu det svenska folket att det är Björn Kjellman som tar över.

Ica vill däremot inte kommentera spekulationerna.

”Vi kommenterar som sagt inte rykten och spekulationer, Loa Falkmans ersättare kommer att presenteras den 31 januari kl 21.15 på TV4. Håll utkik efter ledtrådar i våra filmer och i utomhusreklamen”, skriver Jenny Gerdes, pressansvarig på Ica.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas hårda kritik

Men trots att Ica ännu inte har gått ut med vem den nya butikschefen i reklamerna är har de visat tillräckligt mycket för att många ska reagera. På sociala medier ser man nämligen många som ilsknar över Icas senaste video, och i kommentarsfältet förklarar de varför. På Hänts Facebooksida skriver de bland annat:

”Hade förväntat mig en kvinnlig butikschef typ Ica - Stina.”

”Gubbar, gubbar, gubbar.”

LÄS OCKSÅ: Hen tjänar bäst av Ica-profilerna – se oväntade ettan

”Vore ju kul om det blev en kvinna den här gången då den mesta inhandling görs av kvinnor”

Med andra ord är det väldigt många som tycker att det är tröttsamt att det endast har varit äldre män som spelat rollen som butikschef och menar på att det därför borde vara dags för en kvinna att ta över rollen den här gången.

Men medan många kritiserar den nya potentiella Ica-Stig är det även flera som känner sig mer än nöjda över de nya spekulationerna.

”Om det nu är sant... JÄTTEBRA”, skriver en.

”Kan nog bli bra och roligt!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: TV4-kocken Niklas Ekstedts otäcka skada – nya bilden visar

LÄS OCKSÅ: Paolo Robertos offentliga hälsning till Elin Härkönen efter nya jobbet

Senaste nytt