Sonen Angelos hårda ord mot Charlotte Perrelli – efter beslutet

Charlotte Perrelli Nyhetsmorgon

När Charlotte Perrelli skulle ställa upp i Melodifestivalen förra gången var sonen Angelo allt annat än nöjd.
Nu berättar sångerskan om de hårda orden hon fick höra från sonen efter beslutet.
– Du är helt dum i huvudet.

Hero-sångerskan Charlotte Perrelli har varit med i Melodifestivalen många gånger, och trots att hon flera gånger har svurit på att aldrig mer vara med är hon nu aktuell ännu en gång. I Nyhetsmorgon berättar hon om varför hon trots allt tackade ja.

– Jag har ju sagt det så många gånger genom åren så man borde lära sig någon gång, säger hon och skrattar innan hon fortsätter:

– Men jag hade inga tankar alls på Mello. Faktum är att jag fick låten skickad till mig. Jag stod hemma och stekte falukorv till barnen och så kom låten och så kände jag att "men det här är ju en riktig låt. Det här är en låt som passar mig. Som jag tycker om och som jag vill göra."

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sångerskan om rädslan inför Mello

Men trots att Charlotte ser fram emot att äntligen få stå på scen igen är hon också rädd inför allt som väntar. I sin dokumentär Året som förändrade allt säger hon att det är som att öppna en pandoras ask varje gång hon ställer upp i tävlingen, och nu förklarar hon vad det är hon egentligen menar med det.

LÄS MER: Magdalena Graafs utseendeförändring– bilderna visar

– Man är ju inte lika isolerad och i sin egen bubbla utan man är tvungen att var tillgänglig för media. Det gör ju också att man blir bedömd och man är i rampljuset vilket absolut kan vara positivt, men det blir också lite kämpigt ibland just för att jag har varit väldigt utsatt när jag stått där ute i rampljuset, säger hon.

När hon får frågan hur hon egentligen klarar av allting säger hon att hon inte riktigt vet själv, men att man helt enkelt får lära sig att sortera vad som är viktigt och inte.

– Det är klart att allt inte är superkul men man skakar av sig det och inser att man har valt det. Att det är ens jobb och inte är en värld som egentligen berör en här inne. Det som är viktigt det vet jag och det har jag nära mig. Det andra får man sålla bort.

Sonens hårda ord mot Charlotte

Något som också gör det lättare att ställa upp i tävlingen är att hon har familjens stöd bakom sig. Men så har det inte alltid varit.

– Förra gången jag ställde upp så sa min äldsta son att "du är ju helt dum i huvudet som ställer upp med den här låten. Den är skitdåligt och att ingen kommer att rösta på dig. Fattar du inte det?!", berättar Charlotte innan hon fortsätter:

– Men i år så är det faktiskt lite skönt för han är äldre. Så han är lite såhär "det är ingen musik vi lyssnar på, men i din genre och i ditt fack så är det faktiskt bra. Det här kan du vara stolt över”, och det är faktiskt lite skönt.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis raseriutbrott – slog sönder racket

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis ärliga ord om sonens hälsoproblem

Senaste nytt