ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Så heter Laila Bagges son egentligen – sanningen om namnbluffen

23 jun, 2022 
Laila Bagge är mamma till två söner.
Nu avslöjar hon något chockerande för Hänt.
Här är sanningen bakom sonen Liams verkliga namn.
Annons
Laila Bagges idé om nya serien Svensk powerkvinnorBrand logo
Laila Bagges idé om nya serien Svensk powerkvinnor

Laila Bagge, 49, är en känd mediaprofil som vi sett och hört i flera av de största tv och radioprogrammen. Hon var under många år en av medlemmarna i den eminenta juryn i Idol.

På mornarna hör vi henne i Rix morronzoo, något hon gjort sedan 2014 då hon började som sommarvikarie. Men bara sommaren efter blev hon en av de permanenta programledarna.

Laila var dessutom en av initiativtagarna till det omtalade Svenska powerkvinnor där vi fick följa henne i vardagen med fyra andra kvinnliga entreprenörer.

Relationen mellan Laila och hennes söner

I Svenska powerkvinnor får vi även en insyn i Lailas privatliv, hon är nämligen inte bara framgångsrik i sin karriär utan har också två söner – Liam Pitts, 18, och Kit Wahlgren, 10.

Annons

Sin förstfödde son fick hon tillsammans med amerikanen Mason Pitts, som bor kvar i USA. Det har resulterat i att Laila haft sonen på heltid. Och relationen dem emellan är fantastisk, det syns. Liam har även berättat om deras relation i programmet.

– Hon är ju väldigt mycket av en kompis, min morsa. Den övergången kanske har blivit mer ju äldre jag har blivit, säger Liam Pitts.

Men nu avslöjar Laila något för Hänt som kan få många att få en chock. Sonen Liam heter egentligen något helt annat.

Namnbluffen avslöjad: ”Hela livet en lögn”

Liam är alltså inte hans riktiga namn. När Hänt pratade med Laila förklarar hon historian som hon själv beskriver som väldigt rolig.

– Det är en ganska rolig historia, jag och Liams pappa kunde inte komma överens om hans namn när han skulle födas. Jag ville att han skulle heta Liam, och då tyckte inte hans pappa att Liam var ett korrekt namn för han är amerikan. Då sa han att han måste vara döpt till William för han kan inte bara heta Liam. Och jag tyckte att det kunde han visst. Så det blev en kompromiss mellan oss, då sa jag okej vi döper honom till William, men vi kallar honom för Liam. Så han heter ju egentligen inte Liam över huvudtaget. Han är döpt till William och det står ingenstans att han heter Liam, säger Laila och fortsätter:

Annons

– Det roliga var sen när han började i första klass, och skulle gå på upprop i skolan. Då ropar de upp William varpå han inte svarar. Så ropar hon ingen, och han reser inte på sig. Så jag säger, ”Liam det är du”, och han säger ”Va, jag heter inte William?. Så han själv blev väldigt chockad första gången han fick reda på att han faktiskt heter William och inte Liam. Och det var i första klass han själv fick reda på att han inte heter Liam. Han var själv i chock, han sa att hela hans liv var en lögn, säger Laila och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT/LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Annons