Laila Bagges son Kit Wahlgren hemundervisas efter smitta på skolan

Laila Bagge och Kit Wahlgren

Laila Bagges yngsta son Kit Wahlgren måste hemskolas efter smitta på hans skola.
Nu berättar tv-profilen om den plötsliga vändningen i vardagen.
”Han såg inte helt nöjd ut”, skriver hon på sin blogg.

Laila Bagge, 48, slog igenom för svenska folket när hon 2008 var en av de nya medlemmarna i Idol-juryn tillsammans med ex-maken Anders Bagge, 53, och Andreas Carlsson. Idag jobbar Laila på Rix MorronZoo tillsammans med kollegan Roger Nordin, 44. Nu är hon även aktuell med realityserien Svenska powerkvinnor.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Laila Bagge och Niclas Wahlgrens relation

När Laila deltog i Let's dance 2009 träffade hon Niclas Wahlgren, 56. Han tävlade också i programmet och efteråt gifte de sig och fick sonen Kit, 9. Efter fem år separerade Niclas och Laila och idag verkar det som de endast har kontakt med varandra när det gäller deras gemensamma son. De är numera även konkurrenter, då Niclas jobbar på NRJ.

Idag lever Laila ihop med sin 18 år yngre pojkvän Korosh Kananian, 30.

EFTER TYSTNADEN Isabel Adrian om relationen med Steve Angello

Kit behöver hemskolas efter att flera har smittats av covid-19

Laila är ofta öppen om sitt liv på sin blogg. Nu skriver hon om att sonen Kit har tvingats skickas hem från skolan då många elever i hans klass har blivit smittade av covid-19.

”Från och med nu får Kit inte gå i skolan på ett litet tag. Det är hemskola som gäller efter att det visat sig att flera elever konstaterats ha covid. Så fort jag hörde om det så åkte jag och tog ett test på Kit”, skriver hon på bloggen.

Som tur är kunde Laila Bagge testa sin son direkt för smittan och det visade sig att han var negativ. Han är däremot inte helt nöjd med att plugga hemifrån.

”Han hade som tur var inte det men alla elever i hans årskurs ska vara hemma efter beslut från högre instanser. Så igår fick vi åka och hämta upp saker på skolan. Så idag hade Kit sin första skoldag hemifrån. Han såg inte helt nöjd ut när det startade.”

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf intima avslöjande – återföreningen med ex-pojkvännen

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen visar upp okända brodern Joakim Kaspersen i Norge

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!