LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Laila Bagges son Kit Wahlgren hemundervisas efter smitta på skolan

06 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Laila Bagge och Kit Wahlgren
Laila Bagges yngsta son Kit Wahlgren måste hemskolas efter smitta på hans skola.
Nu berättar tv-profilen om den plötsliga vändningen i vardagen.
”Han såg inte helt nöjd ut”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobbBrand logo
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobb

Laila Bagge, 48, slog igenom för svenska folket när hon 2008 var en av de nya medlemmarna i Idol-juryn tillsammans med ex-maken Anders Bagge, 53, och Andreas Carlsson. Idag jobbar Laila på Rix MorronZoo tillsammans med kollegan Roger Nordin, 44. Nu är hon även aktuell med realityserien Svenska powerkvinnor.

Laila Bagge och Niclas Wahlgrens relation

När Laila deltog i Let's dance 2009 träffade hon Niclas Wahlgren, 56. Han tävlade också i programmet och efteråt gifte de sig och fick sonen Kit, 9. Efter fem år separerade Niclas och Laila och idag verkar det som de endast har kontakt med varandra när det gäller deras gemensamma son. De är numera även konkurrenter, då Niclas jobbar på NRJ.

Idag lever Laila ihop med sin 18 år yngre pojkvän Korosh Kananian, 30.

Kit behöver hemskolas efter att flera har smittats av covid-19

Laila är ofta öppen om sitt liv på sin blogg. Nu skriver hon om att sonen Kit har tvingats skickas hem från skolan då många elever i hans klass har blivit smittade av covid-19.

Annons

”Från och med nu får Kit inte gå i skolan på ett litet tag. Det är hemskola som gäller efter att det visat sig att flera elever konstaterats ha covid. Så fort jag hörde om det så åkte jag och tog ett test på Kit”, skriver hon på bloggen.

Som tur är kunde Laila Bagge testa sin son direkt för smittan och det visade sig att han var negativ. Han är däremot inte helt nöjd med att plugga hemifrån.

”Han hade som tur var inte det men alla elever i hans årskurs ska vara hemma efter beslut från högre instanser. Så igår fick vi åka och hämta upp saker på skolan. Så idag hade Kit sin första skoldag hemifrån. Han såg inte helt nöjd ut när det startade.”

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons