LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liam Pitts lämnar Sverige – Laila Bagge i tårar efter orden om flytten

06 mar, 2022 
Laila och Liam
Laila Bagges son Liam Pitts satsar för fullt på en MMA-karriär.
Nu berättar tv-profilen om sorgen över sonens kommande flytt.
– Det är sjukt jobbigt, säger hon.
Annons
Laila Bagge i tårar efter orden om sonen Liam: ”Jobbigt”Brand logo
Laila Bagge i tårar efter orden om sonen Liam: ”Jobbigt”

Laila Bagge, 49, har synts i tv-rutan sedan 2008 när hon klev in som ny jurymedlem i Idol tillsammans med ex-maken Anders Bagge och Andreas Carlsson.

När det kommer till privatlivet har Laila två söner, förstfödde Liam Pitts, 18 och Kit Wahlgren, 10. Liam syns nu dessutom i Svenska powerkvinnor, där Laila medverkar. Men i samband med hans medverkan det blev känsligt för Laila – hon bryter nämligen ihop över Liams kommande flytt.

Laila Bagge i tårar över sonen Liams flytt: ”Sjukt jobbigt”

I programmet får tittarna ta del av när Liam och Laila övningskör. Laila kommer då till insikt med att han snart kommer att flytta till USA, något som både känns spännande och jobbigt.

– Jag tycker det är otroligt jobbigt att han ska flytta hemifrån och att man kanske inte hörs varje dag, säger Laila Bagge i senaste avsnittet av Svenska powerkvinnor och fortsätter:

Annons

– Det är en sak att en son blir vuxen och tar körkort och sen kommer nästa lager och det är att jag vet att han kommer att flytta till USA, säger Laila Bagge samtidigt som hon börjar gråta.

Laila berättar vidare att det är en del av föräldraskapet att kunna släppa taget.

– Det är sjukt jobbigt. Men det är hans liv och det måste han få göra. Men det kommer kännas tungt. Det är ju en del av föräldraskapet att släppa taget, men jag trodde inte att det skulle vara så här jävla jobbigt.

Liam och Lailas nära relation: ”Väldigt mycket av en kompis”

Musikern Mason Pitts är pappa till Liam. Han och Laila Bagge träffades i USA och kort efter blev Laila gravid. Mason bor kvar i USA och Laila har alltid haft sonen på heltid. Liam beskriver att han har en fin relation till sin mamma, likt att de är som kompisar.

Annons

– Hon är ju väldigt mycket av en kompis, min morsa. Den övergången kanske har blivit mer ju äldre jag har blivit, säger Liam Pitts i programmet och tillägger:

– Det är en rolig relation, det är inte så formellt och tråkigt.

Även Laila Bagge poängterar att deras relation är bra.

– Jag gillar att min och Liams relation har blivit mer vuxen, säger Laila Bagge.

Liam Pitts körde nyligen sin första MMA-match, som han dessutom vann. Målet har alltid varit att satsa på en karriär i USA och Laila har tidigare uttryckt sin stolthet över sonens val av karriär.

”Jag är så förbannat stolt över Liam Pitts. Att ge sig in i en bransch som MMA är enormt tufft.”

FOTO: VIAPLAY

Annons