Laila Bagge ryter ifrån rejält efter orden om sonen Liam: “Vidrigt”

Laila Bagge och Liam

Ett nytt inlägg på Instagram om sonen Liam Pitts har väckt starka reaktioner.
Nu ryter Laila Bagge ifrån ordentligt efter att ifrågasatts i sin mammaroll.
”Jag kommer alltid finns där för mina barn”, skriver Laila på Instagram.
Laila Bagge i tårar efter orden om sonen Liam: ”Jobbigt”
0:40

Efter reklamen: Laila Bagge i tårar efter orden om sonen Liam: ”Jobbigt”

(0:40)

Slå på ljud

Laila Bagge, 49, är mamma till två söner – Liam Pitts, 18 och Kit Wahlgren, 10. Båda sönerna syns då och då på Lailas sociala medier och stora delar av Liams liv har vi även fått följa med i då Laila hade sin egen realityserie Lailaland.

Skadorna och kämparglöden

Liams stora passion i livet är MMA, en sport som han utövat länge och gjort karriär inom. Det är ingen hemlighet att det är en tuff sport och Liam har tidigare råkat ut för skador.

– Armbågen gick helt ur led, men det var tur för jag förväntade mig att den skulle vara bruten också men det var ingen fraktur, har Liam tidigare berättat för Hänt då han skadat sig under en match.

Men skadorna har inte skrämt iväg Liam från att utöva det han tycker är kul. MMA-fightandet är fortsatt hans stora intresse och i helgen hade han en lyckad match som han vann. I ett inlägg på Instagram delade Laila med sig av sin stora glädje över sonens vinst. Hon hyllande Liam för hans kämparglöd och berättad hur stolt hon är över sonen.

Laila Bagge ryter ifrån efter orden om Liam

I kommentarsfältet syns många andra kändisar visa sitt stöd och gratulera Liam till vinsten. Men det dyker även upp en kommentar som fått Laila Bagge att reagera starkt.

”Helt vidrigt att unga pojkar, med stöd av mödrar vill slåss”, skriver en person.

Kommentaren har inte lämnats obesvarad utan Laila har delat ett långt svar till personen.

”Det är vidrigt att du inte kan acceptera en sport som är en av de största sporterna. Det finns risker i alla sporter, ishockey, ridning bla där det både förekommer dödsfall och hjärnskador. Att du försöker läxa upp mig som mamma är helt oacceptabelt, varför blev detta en fråga om mödrar. Vart står du någonstans när det gäller pappor?”, skriver Laila Bagge och fortsätter:

”Är så förbannat trött på kvinnors mödraskap. Varför ifrågasätter du inte hans pappa? Hur ofta hör du andra pappor klaga öppet på andra pappor? Du får helt enkelt lita på att jag vet vad som är bäst för min son. Om du inte fattar skadan man orsakar för sitt barn om man inte supportar som föräldrar får stå för dig. Den skadan är bra mycket större för psyket än att få en smäll! Jag kommer alltid finns där för mina barn när det gäller att följa sina drömmar, punkt slut.”

FOTO: Olle Sporrong/TT/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN