LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

LaGaylia Frazier bryter ihop efter Anders Öfvergårds gest i Anders knackar på

08 nov, 2021 
LaGaylia Frazier och Anders Öfvergård

I veckan knackar Anders Öfvergård på hos artisten och tv-personligheten LaGaylia Frazier.
Men under avsnittet bryter LaGaylia Frazier ihop – efter Anders oväntade gest.
– Är det på riktigt, nej?, säger hon i programmet och brister ut i gråt.

Annons
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritikBrand logo
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritik

I programmet Anders knackar på besöker programledaren Anders Öfvergård folkkära kändisar för att hjälpa de att bygga bort problem i hemmet, och i kvällens program knackar Anders på hos artisten och tv-profilen LaGaylia Frazier, 60.

LaGaylia har bland annat tävlat i Melodifestivalen två gånger, år 2004 med låten It's In The Stars och 2005 med powerballaden Nothing at all. Men den här gången är hon tillbaka i tv-rutan för att få hjälp av Anders att renovera hemmet, men varför slutar det hela med tårar?

Där har du sett LaGaylia Frazier förr – Talang och Let's dance

Förutom att vara sångerska så har LaGaylia även synts i tv-rutan i andra sammanhang. Bland annat har hon varit jurymedlem i TV4:s Talang tillsammans med David Batra, Bianca Ingrosso och Alexander Bard. Nu har LaGaylia och Alexander Bard dock ersatts av Edward af Sillén och Sarah Dawn Finer.

Annons

Förutom att synas i Talang så har hon medverkat i Körslaget år 2009, uppträtt flera gånger i Bingolotto och medverkat i Let's dance år 2019.

LaGaylia i Let's dance
LaGaylia i Let's dance 2019.

LaGaylia flyttade till Sverige år 2001. Förutom att synas i tv har hon uppträtt på kronprinsessan Victorias officiella födelsedagsfirande på Öland, hon har även uppträtt tillsammans med Håkan Hellström på hans utsålda konserter. Och det är inte konstigt att hon är musikalisk, då hon kommer från en musikalisk familj i Miami. Hennes pappa Hal Frazier är nämligen en välkänd musiker i USA.

LaGaylia Fraziers bryter ihop i tårar – efter Anders gest

I kvällens Anders knackar på hjälper Anders LaGaylia med hennes dressingroom. De sätter upp hyllor och ger rummet en rejäl make-over.

Annons

– Alla har verkligen jobbat på under dagen. Och nu är LaGaylias dressing-room snart färdigt, det enda som återstår är att fylla det med alla hennes kläder, säger Anders Öfvergård och fortsätter:

– Jag tänkte avsluta dagen med att ge LaGaylia lite extra pepp. Nu ska jag hämta en grej som är från mig till dig. Jag gissar att i dessa pandemintiderna så är det väldigt lätt att känna sig isolerad som artist, speciellt om man har sin pappa på andra sidan Atlanten.

Anders kommer då in med en LP-spelare och LaGaylia blir så rörd att hon börjar gråta.

LaGaylia bryter ihop
LaGaylia bryter ihop efter Anders present.

– Är det på riktigt, nej?, säger hon och brister ut i gråt.

– Den är till dig för att du ska kunna lyssna på din pappa, eftersom han bor i USA, säger Anders samtidigt som han håller upp en LP-skiva.

FOTO: TV4

Annons