LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hänt avslöjar: LaGaylia Frazier klar för Let's dance 2019

22 feb, 2019 
Hans & Anna Shimoda
Lagaylia frazier klar för let's dance 2019
Snart drar TV4:s populära program Let's dance igång med en ny säsong. Nu kan en källa till Hänt avslöja ännu en person vi kommer att kunna följa under våren.
Annons

Sångerskan LaGaylia Frazier, 58, är ett välbekant ansikte för Sveriges tv-tittare. Hon har sedan 2017 varit medlem i Talang-juryn och bedömt de tävlande tillsammans med Bianca Ingrosso, David Batra och Alexander Bard.

Nu tar hon ytterligare ett stort kliv in i våra vardagsrum. Eller snarare ett eller annat välregisserat danssteg. LaGaylia är nämligen enligt Hänts källor klar för TV4:s populära fredagsunderhållning Let’s dance.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon ska vara med och tränar flitigt redan nu, säger en källa till Hänt.

LaGaylia själv har skrivit kryptiskt på sin Facebook:

”My days are filled with good energy and new people… I’m super grateful”.

Något man skulle kunna tolka som att hon hamnat i en ny kontext som till exempel en dansstudio…

Mellis

LaGaylia har gjort sig ett namn i Sverige som flitigt anlitad sångerska. Hon har medverkat i Melodifestivalen två gånger, 2004 och 2005, och hon har sjungit med Göteborgs stolthet Håkan Hellström under hans klassiska Ullevikonserter. Hon har även Håkan att tacka för att hon snabbt lärde sig svenska efter att hon flyttat till Sverige 2001.

Annons

– Jag introducerades till hans musik genom texten faktiskt. Det var nog därför jag blev kär i hans musik. Han är en utomordentlig textförfattare. Det känns som att sättet han skriver på motsvarar sättet man kommunicerar med varandra. Att lära sig svenska genom hans låtar är ett mycket bättre och roligare sätt än skolan, har hon sagt i Göteborgs-Posten.

Nu ska hon även lära sig dansens universella språk med hjälp av Tilde de Paula & Co i Let’s dance.

Andra som enligt TV4 är klara för programmet är Skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg, den tidigare Mello-sidekicken Fab Freddie och skådespelaren Dan Ekborg.

FOTO: TT

Annons