LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Berghagen på sjukhus med hjärtproblem

11 jul, 2023 
TT Nyheter
Lasse Berghagen har tidigare berättat om sina hjärtproblem och under måndagen fick han göra en så kallad ballongsprängning berättar dottern, Maria Berghagen, för Aftonbladet. Arkivbild.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Berghagen fick läggas in på sjukhus för hjärtproblem i helgen, rapporterar Aftonbladet.

Den folkkäre artisten, som gjorde en hjärtoperation för några år sedan, skulle ha närvarat på Visfestivalen i Västervik och delat ut ett stipendium men hans medverkan fick ställas in. Hans dotter, Maria Berghagen, är på plats i sin pappas ställe.

– Han åkte in i lördags då han märkte att något inte var okej. De röntgade honom igår morse och såg att de behövde göra en ballongsprängning där de går in i armen. Så då gjorde de det och sa sedan att han inte behöver komma tillbaka mer, så det får vi hoppas, säger hon till Aftonbladet.

Den i dag 78-årige Berghagen har varit aktiv som artist i över 50 år och har skrivit många välkända stycken, medverkat i revyer och musikaler och var mellan åren 1994 och 2003 programledare för ”Allsång på Skansen”.

Annons