LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Berghagens okända önskan – dottern Malin avslöjar hemligheten

05 apr, 2024 
Malin Berghagen minns tillbaka på alla sina minnen med pappa Lasse Berghagen.
Samtidigt avslöjar hon en speciell önskan som han hade för henne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Berghagen förs till sista vilan – så kommer vännerna minnas honomBrand logo
Lasse Berghagen förs till sista vilan – så kommer vännerna minnas honom

I oktober 2023 nåddes vi av den dystra nyheten att Lasse Berghagen gått bort. Lasses bortgång ämnade många i sorg, och inte minst hans egna familj. En av dessa är dottern Malin Berghagen, 57.

På sin Instagram minns Malin nu tillbaka till minnena med sin pappa.

Lasse Berghagens önskan för Malin Berghagen

För följarna avslöjar Malin även att Lasse hade en speciell önskan för henne.

”Tänker lite extra på min pappa idag. Och alla våra samtal om tro. Han tyckte ju att jag skulle bli präst. Men jag ville inte begränsa mig till ramar av regler inom en tradition. Idag ska jag ha samtal med Ted Harris om tro. Det hade pappa tyckt om.”, skriver hon på Instagram.

Annons

I inlägget visar hon även upp sin lunch.

”En gravadlax sallad. Gravadlax som jag första gången åt på Svaneholms Slott med just pappa. Det var det godaste jag någonsin ätit och pappa var så stolt för att han gav mig en matupplevelse jag aldrig haft förut.”

Malin Berghagens hjärtskärande ord till Lasse: ”Ge mig ett tecken”

Just där Malin sitter och äter sin lunch är en plats som väcker många minnen.

”Ser jag ut genom fönstret ser jag Strandvägen på andra sidan Nybroviken. Vet inte hur många gånger vi gick där och pratade livet. Och vändan ut på djurgården. Bakom mig och även runt hörnet är moderna museet och Nationalmuseet. Två platser vi gått till tillsammans och stirrat på någon tavla eller två.”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Jag är trygg i min tro men nu när pappa är på andra sidan önskar jag att han kunde liksom ge mig ett tecken om hur det egentligen är där på andra sidan. Finns Nangijala pappa… nu när du har svaren. Nåväl… Hoppas det blev precis som du önskade där i himlen bland stjärnorna.”

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TT

Annons