Kritikstorm mot Jessica Wahlgren efter bilden

Jessica Wahlgren

En av Jessica Wahlgrens bilder på Instagram har upprört många. Nu sätter följarna ner foten efter upptäckten i bilden.
”Ledsamt”, skriver en person.

Make up-artisten Jessica Wahlgren brukar flitigt dela med sig av sitt liv på sociala medier, och oftast är responsen mestadels positiv. Men för några dagar sedan var hennes följare inte riktigt lika nöjda som de brukar vara.

Nu sätter följarna ner foten efter upptäckten på Jessicas Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Följarnas chock efter Perrellis bild på mamma Monica

Har varit på padelresa med vännerna

Det är mycket som händer i make up-artistens liv. Förutom att ha förlovat sig och blivit sambo med nya kärleken Magnus Norman har hon dessutom varit på världens roligaste resa med sina bästa vänner. Tillsammans med bland annat Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam har hon nämligen varit på en padelresa i Malaga. På Instagram berättar hon om de fantastiska dagarna.

”14 timmar padel på tre dagar!! Kan vara bland de roligaste dagarna i mitt liv. Tack alla underbara människor som varit med på denna resa!”, skriver hon.

Men det är inte riktigt alla som är lika positivt inställda till resan som Jessica. Under en bild på henne och vännerna är det nämligen flertal följare som uttrycker besvikelse över att hon reser under en pandemi, och ryter nu ifrån på skarpen.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Följarnas skarpa kritik efter upptäckten i Jessicas bild

Att Jessica och vännerna har varit utomlands är inget som någon av de varit speciellt hemliga med. På Instagram har de flitigt delat med sig av bilder och videos från värmen, och när Jessica delar en bild och dessutom checkar in i Malaga får många nog.

”Hur tänker ni? Resor... umgänge... Är alla vaccinerade eller har ni alla antikroppar? I så fall trevligt. Om inte så skämmes tamejfaen!”, skriver bland annat en följare.

”Det är som att ni lever i en helt annan värld. En värld utan pandemin. Ja, ni har antikroppar. Ja, ni är vaccinerade(Vem är 70+?) Men om ni har läst en enda rekommendation så betyder varken antikroppar eller vaccin att man ska bete sig som ni gör nu. Ledsamt”, skriver en annan.

”Fattar inte Jessica, varför ens lägga ut bilder från denna resa?? Du kan inte ha missat att i övriga Sverige pågår det fortfarande en pandemi. Ok man KAN resa men omdömeslöst att lägga ut bilder där ni beter er som helt omedvetna om läget i världen”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Christina Schollins öppna pik till Pernilla Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso i tårar efter privata samtalet med Benjamin

SENASTE NYTT!