Kritik mot Så mycket bättre – efter beslutet med Casper Janebrink

Casper Janebrink

Så mycket bättre 2021 är i full gång, men under förra veckan lämnade Arvingarnas Casper Janebrink programmet.
Detta var ett beslut som inte uppskattades av tittarna som nu kritiserar TV4.
”Sorgligt”, skriver en.

Så mycket bättre 2021 har bjudit upp till skratt, tårar och underbara hyllningar. En av de som gjort stort intryck hos tittarna är Arvingarnas Casper Janebrink som tolkat flera låtar, bland andra Melissa Horns låt Om du lämnade mig nu.

I sista avsnittet så får hela sånggruppen med Lars ”Lasseman” Larsson och bröderna Kim och Tommy Carlsson ta plats på den lilla scenen vid middagsbordet tillsammans med Casper. Men efter det så får vi inte se bandet eller Casper något mer i programmet. Nu ger flera tittare kritik mot TV4 som beslutat att plocka bort Casper Janebrink.

Exklusivt
Bonde-Heidi om svartsjukedramat med Peja: ”Ångrar allt”

Casper Janebrinks tårar i Så mycket bättre: ”Skojar du”

Arvingarna som grupp fick inte ställa upp i Så mycket bättre, istället fick Casper Janebrink ensam fronta gruppen i programmet. I en intervju med Hänt berättade Casper att inspelningen var känslosam, han började bland annat gråta.

– Det var mycket roligare och mycket mer känslomässigt än vad jag trodde det skulle bli. Det var långa inspelningsdagar.

När tittarna tog farväl av bröderna Norén blev det bland annat känslosamt för Janebrink, bröderna tolkade Arvingarnas bidrag i Melodifestivalen 1995 Bo Diddley. De berättade då att de aldrig kommer sluta sjunga och det är här det osannolika sammanträffandet faller in. Låten de tolkade har de döpt till Musiken är mitt liv, något som även Casper tatuerat in på armen.

– Det sjuka var att det här svaret som vi gav i intervjuer: ”Jag ska aldrig sluta sjunga, musiken är mitt liv”. Exakt det citatet hittade vi en låt som Arvingarna har gjort, säger Viktor Norén.

– Och då ska du veta det att det står faktiskt på min tatuering här: ”Musiken är mitt liv”, säger Casper Janebrink.

– Du har tatuerat in vår tolkning? Skojar du? Profeten Casper, säger Viktor Norén då till Janebrink.

Tittarnas kritik mot att Arvingarnas Casper Janebrink lämnar

Så mycket bättre var till en början uppbyggt så att alla artister fick varsin dag. Under den dagen fick de även bestämma aktivitet och fick sina egna låtar tolkade. Numera så lämnar artisterna en efter en och nya kommer in genom programmets gång.

Näst på tur att lämna var just Casper, något som inte uppskattades av tittarna som uttrycker sitt missnöje på TV4:s sociala medier.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Inte mycket att titta på längre, nu när Casper har åkt hem.”, skriver en.

”Sorgligt”, hälsar en annan.

”Tyck vad man vill men all energi försvann nu när Casper åkte hem.”, skriver en tredje följt av:

”Kommer sakna Casper enormt. En sådan genuint go människa”

LÄS OCKSÅ: Därför vill Arvingarna inte ställa upp i Melodifestivalen 2022

LÄS OCKSÅ: Lasseman om att hemlighålla sin medverkan i Så mycket bättre – TV4:s krav

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!