TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Hårda kritiken mot Pernilla Wahlgren efter Masked singer: ”Uppgjort”

23 maj, 2022 
https://image.hant.se/image-8444591?imageId=8444591&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Hovryd
David Pernilla
I Masked singer 2022 korades norska tvillingarna Marcus och Martinus till vinnare. Nu kritiserar tittarna programmet för att vara uppgjort.

”Bara för det ska bli bra TV”, skriver en tittare.
Annons
Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"Brand logo
Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"

I fredags avgjordes finalen i årets upplaga av Masked Singer 2022. Vinnare av Masked singer Sverige 2022 blev Spelmannen, som visade sig gestaltas av två personer, nämligen världsartisterna Marcus & Martinus från Norge.

Men det är osäkert om programmet och expertpanelen, som består utav Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Nour el Refai och Felix Herngren, kommer tillbaka i tablån.

Ödesbesked – blir det en säsong tre av Masked Singer?

Programledaren för Masked singer, David Hellenius, berättar för Hänt att det inte helt spikat att det blir en säsong till än.

– Det vet man ju inte, men jag vågar nog säga att det borde ju bli det. Det har varit väldigt kul, det är otroligt många som har tittat och sådär så jag tycker ändå att det lutar mot det, säger David till Hänt.

Kritikstormen mot Masked singer

I sista gissningen lyckas Pernilla listade ut att det var Marcus och Martinus som var Spelmannen, men inte bara det. Hon gissar även rätt att det är just Marcus i kostymen och att Martinus som ligger i speldosan, något som har fått många tittare reagera. Nu riktar de kritik mot Masked Singer.

”Och hur Pernilla kunde pricka rätt i sista sekund…. är lite konstigt…men jag har sett i någon tråd att information funnits innan på "Flashback"…. Sant?”, skriver en person och en annan person instämmer:

”Allt som händer på TV är inte sant. Jag tror mycket är nog uppgjort innan bara för det ska bli bra TV.”

”Känns uppgjort när hon sätter det på absolut sista chansen..”

FOTO: TV4

Annons