Masked Singer försvinner – nya framtidsbeskedet för programmet

David Hellenius
Exklusivt

Nu kommer ödesbeskedet från Masked Singer efter den stora succén. Blir det en säsong tre?
Programledaren David Hellenius avslöjar programmets framtid.
0:33

Efter reklamen: Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"

(0:33)

Nu är säsong två av det omtyckta succéprogrammet Masked Singer 2022 slut och tv-programmet försvinner därmed från tablån.

Vinsten plockade Spelmannen hem efter en face off-duell mot Sagoträdet som visade sig vara stjärnkocken Tareq Taylor.

När Spelmannens rätta identitet avslöjades fick tittarna se att kostymen delats av de norska tvillingbröderna Marcus och Martinus. Och expertpanelen, som består utav Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Nour el Refai och Felix Herngren, var minst sagt chockade.

Ödesbesked – blir det en säsong tre av Masked Singer?

När Hänt pratar med programledaren för Masked Singer, David Hellenius, så är det inte helt spikat att det blir en säsong till.

– Det vet man ju inte, men jag vågar nog säga att det borde ju bli det. Det har varit väldigt kul, det är otroligt många som har tittat och sådär så jag tycker ändå att det lutar mot det, säger David till Hänt.

Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

Se klippet här!

David Hellenius om rollen som programledare

Om det blir ytterligare en säsong av Masked Singer så vill David leda programmet, kanske till och med i många är framöver om han själv får bestämma.

– Jag tycker att det är så pass kul att jag kan tänka mig göra det här i många år, det är väldigt roligt att göra dem här programmen som alla åldrar kan kolla på, säger David och fortsätter:

– Det är ofta säger man att man ska göra ett familjeprogram, men det här är nog första gången jag verkligen känner att det är alltifrån barn till vuxna och hela vägen upp. Man kan titta hela familjen för att alla kan vara med och gissa, barn tycker det är kul med dem här maskerna. Jag tycker vi säger ja på säsong tre!

Nu håller vi tummarna för att Masked Singer är tillbaka nästa år igen med en till säsong. Med nya masker, gissningar och fantastiska framträdanden!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!