LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristina "Keyyo" Petrushina svarar på romansryktet med Hugo Gustafsson

29 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Keyyo, Hugo Gustafsson & David Lindgren
Tidigare i veckan berättade Let's dance-programledaren David Lindgren att Hugo Gustafsson och Kristina "Keyyo" Petrushina dejtar. Nu svarar Keyyo på romansryktet.
”En helt fantastisk person”, skriver hon till.
Annons
5 saker du vill veta om Youtube-stjärnan KeyyoBrand logo
5 saker du vill veta om Youtube-stjärnan Keyyo

Tillsammans med proffsdansaren Hugo Gustafsson har Youtube-profilen Kristina "Keyyo" Petrushina dansat genom vårens lördagskvällar i succéprogrammet Let's dance. Tillsammans tog de sig hela vägen till semifinal och under resans gång har de både hyllat och stöttat varandra genom både med- och motgångar. När de först började dansa tillsammans kände de inte varandra men i en intervju med Hänt har de tidigare berättat att det inte tog lång tid innan de förstod att de skulle komma bra överens.

– Jag visste att jag gärna ville dansa med Hugo då jag hade sett honom medverka i tävlingen innan och han var ju jätteduktig och proffsig. Så jag kände att det hade varit kul att köra med en glad och kul person som man skrattar med, sa hon då innan hon fortsatte:

– Och det är svinhärligt att vi kommer bra överens för det är ju ingen garanti egentligen. Så det är jätteskönt att dansa med någon som man klickar med även på dansbanan.

Annons

David Lindgren om relationen mellan Keyyo och Hugo: "De dejtar"

Att det ofta skapas romansrykten i Let's dance är ingen nyhet, och det här året var inget undantag. Romansrykten har gått heta om både de ena och de andra, och ett danspar som absolut hamnade i skottgluggen för det i år var Keyyo och Hugo. Men trots att många har misstänkt att det varit något mer mellan dem har de själva sagt att så inte är fallet. Men nu berättar programledaren David att det visst är något mer mellan dem. I en intervju med lokaltidningen Norran avslöjar han: .

– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag har förstått det. Sedan hittade jag och Petra varandra och vi vill verkligen jobba ihop. Så det var en liten tv-romans mellan oss.

Annons

Keyyo svarar på romansryktet – efter David Lindgrens ord

Men att dansparet skulle dejta idag är ingenting Keyyo själv känner till. I ett meddelande till Aftonbladet förnekar hon nämligen att de skulle vara mer än bara vänner.

”Haha! Mr Lindgren vet tydligen mer om mitt kärleksliv än jag själv. Hugo är en helt fantastisk person som jag umgås mycket med och som kom att bli en vän för livet, men jag är singel”, skriver hon.

Annons