Han är mannen på Kristin Kaspersens nya bild — nu berättar hon

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersens kärleksliv är det många som intresserar sig av.
Det är däremot något hon gärna håller för sig själv.
Nu berättar hon vem mannen på den nya bilden är.
Kristin Kaspersen om att ta över Allsången
0:29

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om att ta över Allsången

(0:29)

Slå på ljud

Tv-profilen Kristin Kaspersen, 53, syns både här och där i olika sammanhang. Tittaren har sett henne i rutan sedan 90-talet och hon har programlett några av våra absolut mest populära populära program – Nyhetsmorgon, Biggest loser och Fångarna på fortet.

2019 dansade hon sig dessutom hela vägen till finalen i Let's dance tillsammans med Calle Sterner, 32. Och även den tog sig dansparet sig igenom med bravur och slutade upp som vinnare av tävlingen.

Två år senare syntes hennes son Filip Lamprecht, 25, i tävlingen och även han tog sig vinnande ur den kampen tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 27. Sådan mor sådan son!

Kristin Kaspersens natt med Let's dance-profilen

Kristin och Calles relation under tävlingen blev minst sagt bra och det syntes hela vägen genom rutan. Men hon har dessutom fått en fin vänskapsrelation till Filips danspartner Linn.

I Kristins podcast Kristin Kaspersen – Nyfiken på gästade Let's dance-programledaren Petra Mede, 52, och då kunde Kristin glatt berätta att hon varit och hälsat på hos Linns föräldrar i Landskrona.

– Linn Hegdal, som är med i Let’s dance, hon är så härlig och efter det året som jag hade varit med så åkte vi ner och hälsade på henne i Landskrona, säger Kristin i det senaste avsnittet och fortsätter:

– Så då var jag hemma hos henne och vi sov uppe i den här dubbelsängen i hennes rum och vi sitter och fnittrar och skrattar.

Härligt att programmet skapar så fina relationer.

Han är mannen på Kristin Kaspersens bild

Kristin delar med sig av mycket i sitt liv på sina sociala medier. Men något hon gärna håller utanför är hennes kärleksliv. Så vitt vi vet lever hon som singel.

Men för en tid sedan hintade hennes son Filip att han försöker matcha ihop sin mamma med någon, med vem vet vi inte.

Han publicerar en video på en skrattade Kristin med texten ”Försöker matchmake”. Men ytterligare någon person syns inte i videon så med vilken han menar lämnas till ovissheten.

Men nu syns hon tillsammans med en man på sin Instagram. Däremot är det en personlig tränare som flera kända profiler använder sig av – nämligen Boris Kuzmic.

Kristins Instagram-story

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN