kristin kaspersen

Kristin Kaspersens natt med Let’s dance-profilen – orden om åldersskillnaden

Lets dance

Kristin Kaspersen vann Let's dance 2019 tillsammans med danspartners Calle Sterner. Under vägens gång fick hon även andra vänner och kontakter. Nu berättar Kristin om natten som hon tillbringade tillsammans med en Let's dance-profil.
Kristin Kaspersen om att ta över Allsången
0:29

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om att ta över Allsången

(0:29)

Slå på ljud

Året var 2019 när profilen Kristin Kaspersen, 53, och proffsdansaren Calle Sterner, 32, charmade tittarna med fantastisk dans och kemi i tv-programmet Let's dance på TV4.

De berörde så mycket varje vecka att de tillslut stod i final och vann den åtråvärda glas-skon!

Calle har medverkat som proffsdansare i programmet i många säsonger, men år 2019 blev något alldeles speciellt. Han vann inte bara hela tävlingen, utan även ett starkt vänskapsband. Och att Calle och Kristin kom bra överens, det syntes genom rutan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersens relation till Linn Hegdal

Men det var faktiskt inte bara Calle som Kristin kom nära under sin tid i danstävlingen. Samma år var nämligen Lancelot Hedman Graaf, 22, med och han dansade tillsammans med Linn Hegdal, 26.

Förra året ställde Kristins son Filip Lamprecht, 25, upp i programmet och även han dansade med Linn Hegdal. Så under årens lopp har Kristin minst sagt haft en hel del att göra med Linn och det har resulterat i en fin vänskap.

I Kristins senaste avsnitt av podden Kristin Kaspersen – Nyfiken på är det ingen mindre än en annan Let's dance-profil som gästar programmet. Nämligen programledaren Petra Mede, 52.

– Linn Hegdal, som är med i Let’s dance, hon är så härlig och efter det året som jag hade varit med så åkte vi ner och hälsade på henne i Landskrona, säger Kristin i det senaste avsnittet.

Kristin Kaspersen om natten ihop med Let's dance-profilen

Linn bor egentligen i Stockholm men somrarna tillbringar hon mer än gärna hemma hos föräldrarna i Landskrona. Nu berättar Kristin om natten som de två spenderade ihop.

– Så då var jag hemma hos henne och vi sov uppe i den här dubbelsängen i hennes rum och vi sitter och fnittrar och skrattar.

Kristin passar också på att berätta om det roliga scenariot med att ha stor åldersskillnad mellan vänner.

– Så sitter vi och käkar middag med hennes föräldrar och så säger hennes pappa, han är väl två år äldre än mig, och så vänder jag mig mot hennes mamma och frågar “men hur gammal är du då?”, hon ba “nej men jag är född 70”, säger Kristin och fortsätter:

– Hohoho, hon är ett år yngre och då sitter jag liksom och är kompis med deras dotter fast vi är lika gamla. Men de har ju också så nära kontakt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN