robinson 2022

Robinson-deltagarens okända relation – är tillsammans med Wallander-skådisen

Linda Nehlstedt i Robinson 2022

Linda Nehlstedt är en av deltagarna i Robinson 2022. Men visste du att Lindas partner är en känd skådespelare från Wallander-filmerna?
Läs mer om relationen här!
Beskedet timmar innan inspelningen av Robinson – kände sig lurad: "Vafan är det här..."
0:33

Efter reklamen: Beskedet timmar innan inspelningen av Robinson – kände sig lurad: "Vafan är det här..."

(0:33)

Slå på ljud

En sprillans ny säsong av Robinson har dragit igång och i år får vi följarna deltagarnas äventyr i Malaysia. Första veckan har snart passerat och vi börjar allt mer få kläm på deltagarna som medverkar i årets säsong.

Bland annat tävlar Greta Pierre, 23, dotter till tidigare Robinson-vinnaren Ellenor Pierre, 48. Ellenor har tidigare berättar för Hänt om tankarna kring att dottern medverkar i programmet.

– Det var lite blandade känslor när jag skickade iväg henne. Det är ju det bästa, men också det absolut svåraste och jobbigaste jag gjort. Och då att skicka iväg sitt barn på det, men det gick inte att stoppa det, sa då Ellenor.

Linda Nehlstedts personliga sak väckte starka reaktioner

Linda Nehlstedt, 52, tävlar också i programmet denna gång. Under premiärveckan har Lindas personliga sak väckt uppståndelse – hon valde nämligen att plocka med sig en mascara. Både i programmet och i kommentarsfält efteråt har många ställt sig frågande gällande Lindas beslut med hennes personliga sak.

”Men är det ett skämt???? Inte ens jag skulle ta med mascara till en öde ö”, kommenterade en förvånad följare på TV4:s inlägg på Facebook.

När det gäller Lindas liv utanför Robinson så bor hon i Sjöby. I programmet har tittarna fått se en snabb kik från Lindas hem då ett klipp från innan hon begav sig till Malaysia snabbt spelats upp.

– Nu när det börjar bli dags då så inser jag att man kanske hade velat vara lite mer tränad. Jag har lite ont i knäna och sånt sen vet jag inte riktigt hur jag har det med vinnarskallen eller att stå ut under press och så, säger Linda i klippet.

Robinson-Linda tillsammans med Wallander-skådisen Fredrik Gunnarsson

I bakgrunden hörs en man ställa frågor och kanske känner du igen denna röst? Det är nämligen så att Lindas pojkvän är en man som många känner till. Linda är nämligen i en relation med skådespelaren Fredrik Gunnarsson, 57.

På Instagram visar Linda och Fredrik flitigt upp relationen och nyligen var de på premiären av Kärleksbevis som Fredrik också medverkar i. Men allra kändast är Fredrik för sin roll som polis i de berömda Wallander-filmerna som är inspirerade av Henning Mankells bokserie om kriminalkommissarien Kurt Wallander.

Filmerna har spelats in i olika omgångar och skådespelarna har bytts ut från och till. Fredrik spelar polisen Johan Svartman, även endast kallad Svartman, som jobbar mycket tätt med Kurt. Han medverkar i flera av filmerna och gör ett stort intryck med sin varma karaktär.

Hänt har sökt Linda för en kommentar.

Fredrik Gunnarsson i Walander

Fredrik Gunnarsson spelar i Wallander. Foto: TV4

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN