Han är killen på Bianca Ingrossos nya bild – relationen avslöjad

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso är nybliven singel efter uppbrottet från Phillipe Cohen.
Den senaste tiden har entreprenören fokuserat på sig själv och sin hälsa – och nu visar hon upp en ny person i hennes liv!
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"
0:45

Efter reklamen: Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

(0:45)

Slå på ljud

En av sommarens stora snackisar var förhållandet mellan Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28. Ryktena kring deras uppbrott började florera när de slutade synas ihop och Bianca åkte senare även utomlands en längre period utan pojkvännen.

Förra månaden avslöjade Bianca att hon är singel och förklarade att hennes nya liv innehåller en hel del festande. Ett par veckor senare förklarade hon att hon skulle börja träffa en ny personlig tränare, och det ser ut som att de har kommit varandra väldigt nära!

Här syns Bianca med den mystiska mannen utomlands

Bianca åkte nyligen på en jobbresa tillsammans med managern Vanessa Lindblad, 37. Duon startade då en Instagram-live från en restaurang för att svara på lite frågor från följarna. Men det som inte visades i videon är att de hade sällskap av en man som satt mittemot dem.

En bit in i videon tittade Bianca upp bakom kameran och ställde en fråga till mannen, han viskade ett svar innan Vanessa förklarade att mannen var hemlig.

– Vi har en riktigt listig person här som vet vad det är för hummer, men han är hemlig, sa Vanessa då samtidigt som Bianca gör ett hysh-tecken mot kameran.

Dagar senare visade Bianca på sin Instagram att hon befann sig i Italien. Hon stod på en båt och bilderna visade att hon även då fick sällskap av en mystisk man.

Jag och min egna Tom Cruise”, skrev Bianca då på Instagram.

Biancas bild med hennes PT

Det finns faktiskt en annan, ny man i Bianca Ingrossos liv just nu. I en av tv-profilens vloggar på Youtube avslöjade hon nyligen att hon har skaffat en personlig tränare, Boris Kuzmic.

– Jag har börjat med PT, så jag går nu hos Boris, säger Bianca i vloggen.

Hon förklarar att han även är tränare åt andra kända profiler och fortsätter:

– Nu har även jag hakat på det tåget, så jag var där för första gången igår och körde lite lugn uppvärmning, asnice.

Det verkar nu som att det har blivit mer än bara uppvärmning. I en ny bild på Instagram delar Bianca nämligen en bild på dem båda ihop i en hiss och berättar att hon ska köra ett till pass med Boris nu.

Lite överkropp idag”, skriver Bianca Ingrosso och taggar Boris Kuzmic i bilden.

Bianca Ingrosso med PT:n i en hiss.

Bianca åker hiss med Boris.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN