Här syns Bianca Ingrosso med mystisk man – en månad efter uppbrottet

Bianca Ingrossos kärleksliv är ständigt ett hett samtalsämne – inte minst efter uppbrottet från Phillipe.
I skrivande stund befinner hon sig i Italien där en okänd man syns på hennes bilder.
Läs om hennes starka ord här.
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen
0:34

Efter reklamen: Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

(0:34)

Slå på ljud

Det har gått en månad sedan den framgångsrika entreprenören Bianca Ingrosso, 27, bekräftade uppbrottet mellan henne och Phillipe Cohen, 28.

Det så välkända paret har varit fram och tillbaka i sin relation i tio års tid och gjort slut många gånger genom åren. Men det senaste året såg det ut att gå som på räls för paret. Detta fram tills att flera följare började lägga märke till att de knappt syntes till på varandras respektive sociala medier längre.

Då började spekulationerna kring om paret möjligtvis valt att gå skilda vägar. Och det var precis så det var, något Bianca själv bekräftade på sin Instagram när hon plötsligt en dag svarade på frågan om hon var singel och svaret var kort och koncist ”ja”.

Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

Se klippet här!

Så är relationen mellan Bianca och Phillipe – efter uppbrottet

Sedan uppbrottet har Bianca berättat på sin Youtube att hon är lyckligare än någonsin. Hon säger att hon festar nästan varje dag och ständigt vill ut och dansa.

Men hur är då relationen mellan exen nu när de en gång för alla verkar gått skilda vägar? I en Instagram-live så berättar hon att de är vänner.

– Alltså, vi är ju vänner, svarar Bianca.

– Ja, vad är grejen?, frågar vännen och managern Vanessa Lindblad, 37.

– Ja, det är ju inte som att vi är är ovänner, säger Bianca.

Här syns Bianca med den mystiska mannen utomlands

Att en av våra mest kända influensers blivit singel skapar naturligtvis en viss nyfikenhet hos följarna kring hennes kärleksliv och om hon dejtar. Under samma Instagram-live sitter det en okänd man bakom kameran som tittaren inte får veta vem det är.

– Vi har en riktigt listig person här som vet vad det är för hummer, men han är hemlig, säger Vanessa då samtidigt som Bianca gör ett hysh-tecken mot kameran.

I detta nu befinner sig Bianca i Italien och delar generöst med sig av bilder från resan på sin Instagram. Då dyker en man upp på hennes storys med texter som lyder:

We were having a blast”, ”Today was a dream coming true” och ”Jag och min egna Tom Cruise”.

På bilderna syns hon ute på öppet hav i en träbåt bredvid en man i vit skjorta. Vem den mystiske mannen är vet vi inte och hon nämner heller inget om det på sina sociala medier. Följarna får helt enkelt fortsätta att vara nyfikna.

Bianca Ingrossos bild på Instagram

Biancas Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT

Biancas Instagram

Biancas Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN