Bianca Ingrossos nya singelliv efter Phillipe – kyssbilden från festen

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso säger att hon är lyckligare än på många år.
Nu visar hon upp bilderna från den vilda festkvällen – som innebar både kyssar och shots för hennes assistenter.
– Jag har så mycket att berätta för er men alltså things are really meant to be, säger Bianca i videon.
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen
0:34

Efter reklamen: Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

(0:34)

Slå på ljud

Häromveckan bekräftades det att Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har gjort slut. Sedan dess har Bianca flertal gånger pratat öppet om sitt nya liv som singel och det står inga tvivel kring att hon trivs.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram efter att ha fått frågor om sitt mående.

Det är inte bara Bianca själv som sett förändringen gällande hennes mående. Även hennes vänner har berättat att hon är som en ny person.

Bilderna från festkvällen med okända killarna

Bianca har berättat att det blivit en hel del festande sedan uppbrottet då hon tycker om att gå ut och dansa och träffa vänner.

I en ny video befinner sig Bianca på en aw tillsammans med sina nya assistenter och influencern Hannah Schönberg. Plötsligt dyker även ett par killar upp.

– Vi har fått utökat sällskap. Det är två kepskillar, men det är inga som vet vilka det är, säger assistenten Emelie Feola i videon.

Kvällen fortsätter med fest på nattklubb men Bianca väljer däremot att avvika under kvällen. Istället fortsätter assistenterna vloggandet och tar med följarna under en kväll som består av både kyssar och shots. I videon syns Emelie kyssa en av killarna och sedan bestämmer sig assistenterna för att kvällen senast får pågå till 01 så att de orkar med nästkommande arbetsdag.

Julia Franzéns nya utseende: "Jag klippte av det”

Se klippet här!

Bianca Ingrossos lycka efter insikten: ”Meant to be”

Senare är kameran tillbaka i Biancas händer varpå hon berättar om en andlig upplevelse hon varit med om.

– Jag har så mycket att berätta för er men alltså things are really meant to be, säger Bianca innan hon får läge att fortsätta:

– Man får tro på det här om man vill men jag kan säga så här. När jag tar på de här korten är det som att en energi bara åker igenom mig. Det är det sjukaste jag varit med om, säger Bianca.

Vidare förklarar Bianca att hon fått ett par änglakort av en vän och på det första kortet hon drog upp stod det "du är redo". Orden chockade Bianca rejält då ordet redo beskriver precis hur hon känt sig sedan uppbrottet.

– Jag har senaste veckan känt mig så fucking redo. Jag är här nu, jag är redo att ta mig an allt, jag är redo att vara Bibz 3.0, jag känner igen mig själv för första gången på så många år. Ni vet jag är ready for anything. Jag är orädd, jag är nyfiken. Det känns som att livet är krispigt och klart för första gången. Det känns som att jag har varit i en dimma, säger Bianca.

FOTO: TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN