Bianca Ingrossos stora lycka efter uppbrottet: ”Ny person”

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso blev singel under sommaren efter uppbrottet från Phillipe Cohen.
Nu avslöjar vännerna Emilio Araya och Rosanna Charles influencerns stora lycka.
– Hon har levlat upp, säger Emilio i podcasten Två meter dumheter.
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”
0:28

Efter reklamen: Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

(0:28)

Slå på ljud

Häromveckan bekräftades det att Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har gjort slut. Bianca har sedan uppbrottet uttryckt att hon är lyckligare än vad hon har varit på många år så kanske är detta slutet av en era. Det forna paret har nämligen hittat tillbaka till varandra flertal gånger men denna gång sägs vara annorlunda.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram efter att ha fått frågor om sitt mående.

Bianca Ingrossos lycka efter uppbrottet från Phillipe

Även på Youtube har Bianca berättat om lyckan över sitt nya singelliv. Där förklarade hon att det blivit en hel del festande senaste tiden. Inte för att Bianca velat dricka alkohol utan för att hon njutit av att dansa och umgås med andra.

Bland annat festade Bianca loss på musikfestivalen Way out west härom veckan där hon bland annat syntes umgås med Paradise hotel-profilen Oliver Strige, 28. Oliver och Bianca har dessutom ett intimt förflutet, som Bianca tidigare har berättat om.

Vännerna avslöjar sanningen om singellivet

Några som verkar tycka att det är lika kul som Bianca att hon blivit singel – är vännerna Rosanna Charles och Emilio Araya. I deras podcast Två meter dumheter berättar de nämligen nu om hur Bianca förändrats som person.

Det är när Rosanna berättar om att hon varit på kräftskiva med Bianca som hon kommer in på hur influencern och entreprenören ändrats sedan uppbrottet med Phillipe.

– Alltså jag älskar singel-Bianca, nya Bianca Ingrosso är allt, säger Rosanna i podden.

– Hon har levlat upp, tillägger Emilio.

Rosanna utvecklar att det måste vara en blandning av Biancas nya energi, klädstil, och träningsrutiner som lett till

– Hon har blivit så sexig. Hon har alltid varit sexig, men hon har blivit så fucking sexig, säger Rosanna och fortsätter:

– Det är en ny person som har klivit ur skalet, alltså älskar.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN