Så är Bianca och Phillipes relation idag – nu avslöjar hon allt

Bianca och Phillipe

Förra månaden bekräftade Bianca att hon och Phillipe hade gjort slut.
På Instagram avslöjar hon nu sin relation till ex-pojkvännen – och äter lunch med en mystisk man.
Läs mer här!
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen
0:34

Efter reklamen: Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

(0:34)

Slå på ljud

Det var snart en månad sen som Bianca Ingrosso, 27, bekräftade att hon och hennes pojkvän sedan över tio år tillbaka, Phillipe Cohen, 28, hade gjort slut. Det är dock inte första gången som paret har gjort slut, under deras långa förhållande hade de nämligen flera uppbrott men lyckades gång på gång hitta tillbaka till varandra.

Men nu verkar det som att det har tagit slut för gott, och Bianca ser ut att trivas som fisken i vattnet med sitt nya singelliv.

Biancas bild efter romansryktet

I sin första vlogg efter bekräftandet av uppbrottet sa Bianca att hon aldrig mått så som i sitt nya singelliv. Hon förklarade att hon festade varje dag och kände sig tvungen att ständigt dansa.

I en ny vlogg förklarar Bianca att hon även har börjat shoppa väldigt mycket senaste tiden och delar med sig om ett tips om underkläder till sina tittare.

– Jag shoppar lite för mycket nu. Men allt är som nytt för mig. Varenda plagg i min underklädeslåda är slängt? Allt är nyinköpt. New me – nya underkläder. Det är verkligen ett tips att göra direkt när ni blir singlar – släng alla era gamla underkläder och köp nya, säger Bianca i vloggen och fortsätter:

– Det är ganska sexigt faktiskt. Att varje dag gå och köpa nya underkläder det... skapar stämning.

Aron och Jasmine om resan till USA tillsammans efter Let's dance

Se klippet här!

Så är Bianca Ingrossos relation till Phillipe Cohen idag

På Instagram startade Bianca en Instagram-live från en restaurang tillsammans med vännen och managern Vanessa Lindblad, 37. Då passar en följare på att fråga om hon har tagit upp kontakten med ex-pojkvännen Phillipe.

– Alltså, vi är ju vänner, svarar Bianca.

– Ja, vad är grejen, fyller Vanessa i.

– Ja, det är ju inte som att vi är är ovänner, säger Bianca.

I liven syns bara Bianca och Vanessa men det visar sig senare att en mystisk man sitter mitt emot dem. När de senare får frågan om vad det är för hummer de äter tittar Bianca över bordet och upprepar frågan till någon.

– Vi har en riktigt listig person här som vet vad det är för hummer, men han är hemlig, säger Vanessa då samtidigt som Bianca gör ett hysh-tecken mot kameran.

Mot slutet av liven ger dock någon en ledtråd, en följare frågar vilket språk de pratar där hon är, då svarar någon på andra sidan bordet ”portugisiska”.

Bianca vänder sig sedan mot den mystiska mannen och frågar om han tyckte det var gott, innan hon skämtar om hans identitet.

– Vi kanske ska..., så han kan få prata? Det är Zlatan!, skämtar Bianca.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN