Bianca Ingrossos vädjan – beslutet efter uppbrottet från Phillipe

Bianca och Phillipe

Bianca Ingrosso och ex-pojkvännen Phillipe Cohen gjorde nyligen slut.
Nu berättar Bianca om det drastiska beslutet hon tog för att komma över uppbrottet.
– Det är verkligen ett tips att göra direkt när ni blir singlar, säger Bianca i senaste vloggen.
Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet
0:21

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet

(0:21)

Slå på ljud

Det har gått snart en månad sedan influencern Bianca Ingrosso, 27, bekräftade uppbrottet från ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 28. Sedan dess har Bianca flertal gånger pratat öppet om sitt nya liv som singel och det råder inga som helst tvivel om att hon trivs.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram efter att ha fått frågor om sitt mående.

Nu avslöjar hon en viktig detalj, ett beslut, som bidragit till hennes lycka. Hon har nämligen rensat bort något som påminner henne om det tidigare förhållandet. Vad då?

Avslöjar orsaken: Därför tog det slut mellan Bianca och Phillipe

Efter månader av spekulationer kring ett eventuellt uppbrott, som sedan följdes av ett bekräftande från Biancas sida återstod fortfarande många frågor. Varför hade de valt att gå skilda vägar?

Två veckor efter att ex-paret officiellt gjort slut öppnade Bianca upp om anledningen bakom uppbrottet i en vlogg på Youtube. Hon inleder med att berätta att anledningen bakom hennes sprudlande nya syn på livet och lyckliga mående beror på att hon klippt med ex-pojkvännen.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Jag har typ tappat bort mig själv i så många relationer som jag har varit i och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är. Jag är ju inte den här människan som är en soffpotatis, trött, lite halvt bitter. Jag är inte den personen. Och det är så viktigt med energier, vad man tar in.

Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet

Se klippet här!

Bianca Ingrosso gör sig av med allt efter uppbrottet från Phillipe – drastiska beslutet

Den nya sprudlande Bianca, eller ”Bibbz 3.0” som hon själv kommit att referera till, har definitivt visat på att hon inte är en soffpotatis. I tidigare vloggar har hon erkänt att hon är ute och festar nästan varje kväll och det ryktas dessutom om att hon kanske till och med dejtar någon ny.

Men hon har inte bara festat för att öka sitt välmående med sociala kontakter. Shopping är också en viktig del i Biancas resa tillbaka efter uppbrottet.

I influencerns senaste vlogg avslöjar hon att hon köpt en helt ny uppsättning av sexiga underkläder och gjort sig av med alla de gamla – i en sorts renande utrensning av det tidigare intima förhållandet med Phillipe!

– Jag shoppar lite för mycket nu. Men allt är som nytt för mig. Varenda plagg i min underklädeslåda är slängt? Allt är nyinköpt. New me – nya underkläder. Det är verkligen ett tips att göra direkt när ni blir singlar – släng alla era gamla underkläder och köp nya. Det är ganska sexigt faktiskt. Att varje dag gå och köpa nya underkläder det... skapar stämning, säger Bianca i vloggen.

Kan det vara så att Bianca faktiskt har någon ny person att ”skapa stämning” med? Det får framtiden utvisa. Hon är i alla fall inte blyg med att visa upp de nya köpen för följarna på Instagram.

Se ett exempel här nedan:

FOTO: TV4, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN