ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Filip Lamprecht om Kristin Kaspersens kärlek – nu berättar han: ”Försöker...”

30 sep, 2022 
Filip Lamprecht och Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har varit singel i många år.
Men nu verkar det som att det finns nya planer för henne.
Åtminstone om man ska tro på sonen Filip.
Annons
Kristin Kaspersens hyllning till sin mammaBrand logo
Kristin Kaspersens hyllning till sin mamma

Tv-profilen Kristin Kaspersen, 53, har varit programledare sedan 90-talet och har gjort flera program såsom Nyhetsmorgon, Biggest loser och Fångarna på fortet.

Hon vann tävlingen Let's dance 2019 när hon dansade ihop med Calle Sterner, 32. Och två år senare fick hon även se sin äldsta son, Filip Lamprecht, 25, gå i hennes fotspår när han dansade till sig den ärofyllda glasskon.

Kristin fick sin son Filip från sin relation med femkamparen Martin Lamprecht, 59. Efter uppbrottet med idrottsstjärnan träffade hon istället Hans Fahlén, 58, och de gifte sig 2003, året innan de fick sonen Leon Fahlén, 18. Sedan skilsmässan från Hans 2009 har Kristin levt som singel, men nu verkar det som att det kan komma att förändras. Iallafall om man ska tro på sonen Filip.

Nu svarar Filip på kärleksryktena som florerat

Även Filip har fått ett riktigt uppsving i media under de senaste åren. Det började ta rejäl fart när han gick in i en relation med kändisdottern Peg Parnevik, 27.

Annons

Relationen tog dock slut kort efter att Filip vann Let's dance 2021.

Sedan dess har det spekulerats vilt kring om eller vem Filip skulle dejta. Under våren och sommaren syntes han mycket tillsammans med den före detta Paradise hotel-deltagaren Johnny Edlind, 29. De reste ihop och delade generöst med sig av bilder på varandra.

Detta gjorde att flera följare började ana att de delade något mer än vänskap. Men nyligen dementerade Filip dessa rykten när han på Instagram svarade på frågan om han var gay med svaret ”straight”.

Sonen Filips mystiska kommentar om Kristins dejtingliv

Så vitt vi vet så är alltså både Filip och hans mamma Kristin båda singlar. Men Filip hintar på sin Instagram om att han försöker matcha ihop sin mamma med... ja, vem vet?

Han publicerar en video på en skrattade Kristin med texten ”Försöker matchmake”. Men ytterligare någon person syns inte i videon så med vilken han menar lämnas till ovissheten.

Skärmdump från Filips Instagram story.
Skärmdump från Filips Instagram story.

När Hänt träffar Kristin på premiären av Tootsie passar vi på att fråga vad Filip egentligen menade med sin kommentar. Men även hon vill inte riktigt svara på frågan.

– Vad mina barn gör [på den fronten reds. anm.] vill jag inte prata om här, säger Kristin till Hänt och ler.

Så vad Filip menar vet vi alltså inte. Möjligtvis att vi får reda på mer i framtiden!

FOTO: Youtube/TV4

Annons