LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Filip Lamprecht avslöjar sanningen om relationen med Johnny Edlind

29 aug, 2022 
Filip Lamprecht och Johnny Edlind
Filip Lamprechts kärleksliv är något som ständigt intresserar följarna.
Det har på senaste spekulerats kring hans relation med realityprofilen Johnny Edlind.
Nu svarar han på frågan som alla undrar över – läs hans svar här.
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Kristin Kaspersens, 52, äldsta son Filip Lamprecht, 25, gick i samma fotspår som sin mamma och tog hem den prestigefulla glas-skon i Let's dance 2021.

Det var 2019 som Kristin vann tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner och två år senare tog alltså sonen hem vinsten tillsammans med Linn Hegdal i en rafflande final mot Anis Don Demina och Katja Luján Engelholm.

Efter sin medverkan i programmet blev Filip ett mycket välkänt ansikte och syns ofta i sociala medier tillsammans med andra profiler och något som ständigt intresserar följarna är Filips kärleksliv. Nu svarar han på den omtalade frågan.

Relationen med Peg Parnevik – därför höll de uppbrottet hemligt

Filips relation med Peg Parnevik var länge ett hett samtalsämne. Men under sin medverkan i Let's dance tog relationen slut – något det dåvarande paret höll hemligt under en tid.

Annons

Det var när han gästade podcasten Två meter dumheter som han berättade om beslutet.

– Det var ju någon intervju efteråt, där jag sa att vi fortfarande var tillsammans på något snyggt sätt fastän vi inte var det, berättar Filip.

– Vi hade sagt att vi inte skulle gå ut med något uttalande. Vi har inget krav på oss att vi behöver berätta för alla att ”nu har vi gjort slut, så ni vet om det”. Utan vi måste kunna göra vår grej och sedan kommer det ut när det kommer ut.

Det spekulerades en hel del kring om hans medverkan i Let's dance var en anledning till uppbrottet, något han dementerade. Däremot berättade han att det kan ha varit en bidragande faktor.

– Det satte väl oss i en position där man bekräftade lite det man hade känt när man har mycket tid ifrån varandra, säger Filip och syftar på programmet.

Nu svarar Filip på relationsfrågan – avslöjandet om hans läggning

Sedan uppbrottet har någon ny relation inte blivit känd – däremot har det spekulerats en del kring om han skulle dejta någon.

Annons

Han syntes i våras vara ute på en resa med realityprofilen Johnny Edlind som blev känd efter sin medverkan i Paradise hotel. Filip delade med sig av flera bilder från resan som minst sagt såg ut att vara trevlig – och därefter kommenterade en del följare och undrade om de enbart var vänner eller mer. Dessutom har andra kända profiler synts kommentera hans bilder på Instagram.

Är du gay?” frågar en följare.

Sorglig dag för alla tjejer där ute” skriver en annan.

Filip har under våren och sommaren varit försiktig med att dela med sig av sitt dejtingliv men nu svarar han under en frågestund på Instagram.

En följare frågar om han är singel – varpå Filip svarar att han är det samt att han är straight.

Det stämmer” svarar Filip.

Han får även frågan om han är bisexuell varpå han svarar ”nope”.

Filips Instagram-story
Filips Instagram-story

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons