LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-profilens flirtiga kommentar till Filip Lamprecht – orden inför alla: “Du är ..

19 jul, 2022 
Filip Lamprecht
Filip Lamprecht blev mycket välkänd efter sin medverkan i Let's dance i fjol. Nu syns den kända TV4-profilen kommentera flirtigt på hans Instagram.
Annons
Calle Sterner om relationen till Filip LamprechtBrand logo
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, 25, är kändissonen som gjorde sig ett stort namn under sin medverkan i Let's dance förra året. Tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 26, tog han hem den prestigefyllda glasskon i en rafflande final mot Anis Don Demina, 29, och Katja Luján Engelholm.

Innan sin storslagna insats i danstävlingen syntes han en hel del i realityprogrammet Parneviks, då han var tillsammans med ena dottern Peg Parnevik. En relation som däremot gick i kras i samband med hans medverkan i Let's dance – vilket blev en stor grej i media.

Paret hemlighöll uppbrottet – Filip berättar varför

Till en början valde paret att hemlighålla att relationen mellan dem hade tagit slut. När Filip senare gästade podcasten Två meter dumheter berättade han om beslutet.

Annons

– Det var ju någon intervju efteråt, där jag sa att vi fortfarande var tillsammans på något snyggt sätt fastän vi inte var det, berättar Filip.

– Vi hade sagt att vi inte skulle gå ut med något uttalande. Vi har inget krav på oss att vi behöver berätta för alla att ”nu har vi gjort slut, så ni vet om det”. Utan vi måste kunna göra vår grej och sedan kommer det ut när det kommer ut.

Han berättade även att Let's dance i sig inte var anledningen till uppbrottet, men att det kan ha varit en orsak till varför det hände när det hände.

– Det satte väl oss i en position där man bekräftade lite det man hade känt när man har mycket tid ifrån varandra, säger Filip och syftar på programmet.

TV4-profilens flirtiga kommentar till Filip Lamprecht – orden inför alla

Sedan uppbrottet har någon ny partner inte pekats ut, och det verkar inte som att profilen träffar någon idag heller.

Men på Filips senaste bild på Instagram där han posar i en spegel på en strand på Gotland dyker den före detta Idol-deltagaren Eden Alm upp i kommentarsfältet med en minst sagt flirtig kommentar. Hon var med i sångtävlingen 2019.

Du är den absolut snyggaste killen på denna planeten”, kommenterar Eden under bilden varpå Filip svarar med ett hjärta.

Eden har däremot ett känt förhållande med Youtube-profilen Sara ”Songbird” Linderholm, så kommentaren var nog knappast något annat än vänskaplig. Sanningen är den att de tre har setts tillsammans tidigare och verkar vara goda vänner.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

Annons