Filip Lamprechts okända relation till Idol-profilen – nya bilderna visar

Filip Lamprecht blev känd för svenska folket när han vann Let's dance 2021.
Nu visar det sig att han har en relation till en Idol-profil.
Läs här!
0:58

Efter reklamen: Allt du vill veta om Filip Lamprecht

(0:58)

Kändissonen, modellen och Let's dance-vinnaren Filip Lamprechts kärleksliv är något som har varit på löpsedlarna sedan hans relation med Peg Parnevik tog slut.

Filip Lamprecht och och Peg Parnevik var ett par i sex år innan de gick skilda vägar, kort efter Filips medverkan i Let's dance 2021.

Peg Parneviks ord om uppbrottet – efter romansryktena

Under en tid florerade det en hel del romansrykten kring Filip och hans tidigare danspartner i Let's dance, Linn Hegdal, 26. Men ryktena är något som de båda har dementerat. Eventuella romanser mellan Let's dance-deltagare är nämligen något som det spekuleras i varje säsong.

Även Peg har konstaterat att deras relation inte tog slut på grund av någon otrohetsaffär, utan att det fanns andra anledningar till varför de gick skilda vägar efter den långa tiden tillsammans. Peg har tidigare pratat om uppbrottet i sin podcast Pillowtalk.

– Filip vill att vi ska nämna att han inte var otrogen. Han var inte otrogen med Linn eller något sådant, och det var inte därför han gjorde slut med mig. Vi gjorde inte slut, låt oss vara ärliga, det var inte mitt beslut, sa hon då.

Peg Parneviks nya flört är Jesper Niklasson

Se klippet här!

Filip Lamprechts okända relation till Idol-profilen

Efter uppbrottet mellan det tidigare paret så har Peg skaffat en ny partner. En man vid namn Jesper Nicklasson, 25. Men Filip har inte hittat kärleken på nytt – i alla fall inte vad vi vet om.

Nu syns Filip umgås med en Idol-profil, nämligen Eden Alm, 22.

Men någon romans mellan Eden och Filip är det knappast – hon är nämligen tillsammans med Youtube-profilen Sara ”Songbird” Linderholm, 28. På Saras Instagram-story syns en glad Filip tillsammans med Eden, och de tre verkar ha en trevlig stund ihop.

SENASTE NYTT!