LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprecht visar bebislyckan – bilden chockar följarna

09 sep, 2022 
Felicia Hovryd
Filip Lamprecht
Förra veckan delade Filip Lamprecht en bild med en bebis som fick följarna att ställa frågor.
Nu kan sanningen avslöjas.
Läs mer här!
Annons
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”Brand logo
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

Filip Lamprecht, 25, är son till tv-profilen Kristin Kaspersen, 52, och före detta modern femkamparen Martin Lamprecht, 59. Han började uppmärksammas i media under sin relation med kändisdottern Peg Parnevik, 27, då han gjorde en del gästframträdanden i serien Parneviks.

Efter Kristins vinst i Let's Dance 2019 valde Filip att följa i sin mammas fotspår och deltog själv i tävlingen. Och lika bra gick det för honom när han lyckades kamma hem den ärofyllda glasskon tillsammans med Linn Hegdal, 26.

Annons

Filip Lamprecht avslöjar sanningen om relationen med Johnny Edlind

Men Peg och Filip gjorde slut förra året och hans följare har sedan dess undrat vem hans nästa partner ska bli. Under våren åkte Filip på en semester till Mexiko tillsammans med relaity-profilen Johnny Edlind, 29, och delade många bilder på varandra. Även under sommaren har de semestrat ihop, bland annat på Gotland.

Det lämnade många följare frågandes om Filips läggning, då han verkade vara väldigt nära med profilen. Men på Instagram gav Filip nyligen ett svar till sina följare. Under frågestunden fick han frågan om han var gay till vilket han svarade att han är straight.

Är du bisexuell?”, frågade en annan följare.

Nope”, svarade Filip på frågan.

Singel?” frågade en tredje person.

Det stämmer”, svarade Filip kort.

Filip Lamprecht svarar på frågor.
Filip Lamprecht svarar på frågor.
Annons

Filip Lamprecht visar upp bebislyckan – bilden chockar följarna

Men det är inte det enda som hans följare undrar. Förra veckan delade Filip ett bildspel på Instagram, där sista bilden var på honom tillsammans med en bebis. Filip skrev inget om bebisen och svarade inte heller på följarna som nyfiket undrade vem bebisen tillhörde.

Men VEMS bäbis är det”, skrev en följare under bilden.

Gud vilken söt unge vems är det?”, skrev en annan.

Och nu verkar det finnas ett svar på frågan! Kristin har nämligen delat bilder på sin lillebror som fyller 40 år, och i en av bilderna syns en bebis som ser ut att vara samma bebis som Filip höll i sina armar i bilden han tidigare delade.

Annons

Bebisen verkar alltså vara Filips nyaste kusin!

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons