Kristin Kaspersen visar upp kärlekslyckan – efter romantiska helgen

Kristin Kaspersen

Romantiken blomstrar och Kristin Kaspersen har haft en helg i kärlekens tecken.
På Instagram visar nu Kristin upp den stora lyckan efter att befunnit sig på bröllop i Toscana, Italien.
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan
0:53

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

(0:53)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, har varit ett välkänt ansikte för det svenska folket sedan hon föddes. Idag är Kristin en framgångsrik programledare som har lett flertalet stora tv-produktioner som Melodifestivalen, Idrottsgalan samt Svenska hjältar-galan.

Kristins dolda privatliv efter skilsmässan

När det gäller Kristins liv utanför tv-rutan håller hon mycket till det privata. För 25 år sedan blev Kristin mamma till sonen Filip Lamprecht. Det var tillsammans med dåvarande pojkvännen Martin Lamprecht, 59, som Kristin skaffade sitt första barn.

Relationen mellan Kristin och Martin fick sig däremot ett slut och Kristin fann istället lyckan i Hans Fahlén, 58. År 2003 sa paret ja till varandra och året därpå föddes Kristins andra son Leon Fahlén, 18.

Efter tio år tillsammans, varav fem som gifta, gick paret plötsligt skilda vägar. Sedan skilsmässan har Kristin levt som singel, iallafall offentligt sätt. Men detta stoppar inte Kristin från att ha massvis utav kärlek i sitt liv.

Nu visar Kristin upp kärlekslyckan efter bröllopshelgen

Tidigare har Kristin visat upp sin relation till tidigare Robinson-deltagaren och väninnan Joanna Swica, 34. Och nu har Kristin haft en helg i kärlekens tecken. På Instagram visar programledaren nämligen upp att hon varit en del av Joannas bröllopshelg – och inte nog med detta fick Kristin äran att vara vigselförrättare.

”Så kom dagen då jag fick viga er. Vilken fantastisk ära och gåva att vara i den stunden med er när ni sa JA till varandra. Den kärleken ni har är obeskrivligt vacker, sårbar, respektfull, ärlig, äventyrslysten och helt underbar. Tack för alla samtal inför den här dagen, tack för vår vänskap och TACK för en oförglömlig helg med skratt, glädjetårar, dans, vinprovning, nattbad, poolparty och galet härliga människor. Allt detta tack vare er KÄRLEK som omfamnade oss alla”, skriver hon på Instagram.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN