TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens relation med Robinson-deltagaren

18 sep, 2021 
AvMikael EInarsson
FOTO: Karin Törnblom/TT/Linus Nilsson
Programledaren Kristin Kaspersen rör sig i många kretsar.
Nu visar tv-profilen upp sin okända relation med en välkänd Robinson-deltagare.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen, 51, har en lång och gedigen karriär bakom sig inom såväl tv som media. Bland annat har hon programlett en rad stora produktioner, så som Melodifestivalen och Svenska idrottsgalan – för att nämna några.

1993 fick Kaspersen ta emot Hylandpriset för Sveriges mest populära tv-personlighet samt Aftonbladets TV-pris för Sveriges mest populära kvinnliga programledare.

Dessutom dansade hon hem Let´s dance 2019 tillsammans med danspartnern, Calle Sterner.

De senaste åren har Kristin även släppt flertalet böcker om kost, träning och hälsa. Just träning och hälsa är någonting hon brinner oerhört mycket för.

I början utav åren drabbades Kristin utav covid-19. Sedan dess har programledaren delat med sig utav sitt mående flera gånger på sociala medier.

Kristin om att vara tillbaka på gymmet igen – efter sjukdomen

Bland annat lade hon upp en bild på Instagram om att hon var tillbaka på gymmet igen – efter att ha varit sjuk i flera månader.

Annons

Både kroppen och huvudet njöt varje minut den timmen musklerna fick aktiveras och belastas, svetten rann. Jag utgår från de förutsättningarna jag har idag. Sååå galet skönt! Ser fram emot denna höst än mer nu!”, skrev hon i inlägget.

Kristin Kaspersens okända relation med Robinson-deltagaren

Och visst verkar det som att programledaren är på hugget igen. Tidigare under fredagen publicerade Kristin Kaspersen en bild på sin instastory med den förre Robinson-deltagaren, Joanna Swica, med tillhörande text.

Hon ska springa 12 timmar i sträck. Det gör hon för att samla in pengar till @barncancerfonden. Målet är 100 000:-. Jag ska hålla henne sällskap och springa sista timmen mellan 18-19”, skrev Kaspersen.

Foto: Kristin Kaspersen/Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT/Linus Nilsson

Annons