TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför försvann Hans Fahlén från rampljuset – tvingades sluta

31 aug, 2022 
Hans Fahlén, Kristin Kaspersen
Hans Fahlén var länge en av landets populäraste programledare.
Men idag har han tagit ett kliv bort från rampljuset.
Nu avslöjar den forne programledaren anledningen bakom avskedet.
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

TV4-profilen Hans Fahlén, 58, var länge en folkkär programledare som vi kunde följa i succéprogrammen När och Fjärran och Fångarna på fortet. I Fångarna på fortet hittade han även kärleken i kollegan Kristin Kaspersen, 52. Ex-makarna skilde sig 2009 men tillsammans fick de sonen Leon Fahlén, 18.

Detta gör Hans Fahlén idag efter försvinnandet

Efter Hans stora succé med TV4 så försvann han helt plötsligt från rampljuset och de senaste åren har vi sett allt mindre av tv-profilen i rutan. Men det har inte gått någon nöd på honom och han har haft det fullt upp – denna gång bakom kameran. Idag driver Hans nämligen ett eget produktionsbolag och nyligen var programledaren återigen tillbaka framför kameran.

– Det senaste var Spårlöst som vi gjorde med TV4-gruppen och så gjorde jag även Fahléns matäventyr. Men det är ju ett tag sedan. Jag har ett eget produktionsbolag och jobbar även bakom kameran en hel del. Men nu är jag framför den igen, säger han i en intervju med GP.

Hans Fahlén om den otäcka olyckan: ”Jag bröt ju nacken”

I januari i år kunde vi återigen skymta Hans Fahlén i tv-rutan. Denna gång som sportreporter då han rapporterade från vinter-OS. Men det är inte första gången som han kopplas samman med vintersport. Tv-profilen har nämligen tävlat i landslaget och han var en talangfull skidåkare innan en otäck olycka satte stopp för skidkarriären.

Annons

– Jag bröt ju nacken på en världscupfinal i Norge. Jag föll framåt efter ett hopp och spräckte sjätte och sjunde kotan. Men det gick bra. Jag hade en otrolig tur, berättar han i samma intervju.

Anledningen till varför Hans hamnade som reporter under vinter-OS är hans nära relation till just vintersport. Han har varit intresserad av att jobba med som sportreporter tidigare, men andra tv-projekt har stoppat det.

– Jag fick en förfrågan av discovery nu att göra puckelpist, skicross och slopestyle och då var det ganska enkelt att tacka ja. Det är ett jättekul uppdrag, sa han då om sin roll som sportreporter under OS.

Vi hoppas att vi får se mer av Hans Fahlén i tv-rutan framöver!

FOTO: YOUTUBE, KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons