LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens dilemma med yngsta sonen Leon – hjärtskärande orden

28 aug, 2022 
Felicia Hovryd
KRISTIN KASPERSEN, LEON KASPERSEN FAHLÉN
Våren 2018 var stor del av svenska folket i sorg efter beskedet om att Lill-Babs gått bort. Någon som var ännu ledsnare var självklart Kristin Kaspersen.
Nu berättar hon om hur Leon reagerade på att se sin mamma i det skicket.
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Kristin Kaspersen, 52, är en av Sveriges främsta programledare och har under åren blivit en folkkär tv-profil. Hon har bland annat lett program så som Fångarna på fortet, Biggest Loser och en rad olika galor.

Idag driver Kristin den populära podcasten Nyfiken på där hon intervjuar olika kända och okända personer som hon just är nyfiken på.

Kristin har sönerna Filip Lamprecht, 25, och Leon Fahlén, 18, från två tidigare relationer.

Nya bildernas avslöjar – Kristin lämnar

Tidigare i år avslöjade Kristin att hon och vänner planerade att åka norrut och målet med resan var att bestiga Sveriges högsta berg, Kebnekaise.

Nyligen delade Kristin med sig av bilder och klipp på Instagram från när de lämnade Stockholm till att de till slut nådde bergets topp.

Annons

Kristin har tidigare haft otur och råkat ut för olika skador under både inspelningen av Let's dance och Fångarna på fortet. Men denna gången verkade hon lyckligtvis klara sig från skador. På Instagram berättade hon att det var både häftigt och läskigt att bestiga Kebnekaise.

”DAG 2: TILL TOPPEN!!! Mäktigt, spännande, läskigt, roligt, vackert… en helt fantastisk upplevelse!!! Vi klarade det!!!”, skrev Kristin då på sin Instagram.

Dilemmat med sonen Leon – Kristins hjärtskärande ord

Vid sidan av programledarjobben driver Kristin Kaspersen podden Nyfiken på. I det senaste poddavsnittet gästas Kristin av Nisse Edwall, 42, som ofta syns i Nyhetsmorgon tillsammans med psykologen Anna Bennich Karlstedt i det populära segmentet – Relationsakuten.

När Kristin och Nisse pratar om att inte gå runt och bära på sina känslor utan att släppa ut dem istället berättar Kristin om det svåra dilemmat med sonen Leon efter att hennes mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson, 80, hade gått bort.

Annons

– Just det är med att pysa, jag pratade med min son när mamma gick bort då var jag ganska ledsen till och från, säger Kristin i podden, varpå på Nisse frågar:

– 25 åringen eller 18 åringen?

– Den yngsta, han bodde hemma och han var då 14-15 år. Och då tyckte han det var lite jobbigt när jag grät, men då sa jag att jag tycker att det är skönt, berättar Kristin och fortsätter:

– Och då försökte jag förklara att det är som en ballong som håller på att spricka, men om jag pyser ut lite och får gråta lite så blir känslan i mig mycket skönare.

kristin kaspersen, lillbabs, leon kaspersen
Leon med sin mormor.

FOTO: TT

Annons