LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersen visar upp relationen – starka orden inför alla: ”Så tacksam”

21 maj, 2022 
Sofia Sundqvist
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har länge varit ett välkänt ansikte i Sverige.
Nu visar hon upp sin kärleksfulla relation i en ny bild på Instagram.
”Så tacksam”, skriver hon.
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Den folkkära Kristin Kaspersen, 52, har synts i rampljuset sedan barnsben. Hon är som många vet dotter till Barbro ”Lill-babs” Svensson och den norska före detta landslagsmålvakten i fotboll, Kjell Kaspersen, 83.

Kristin har även två systrar, Monica Svensson och Malin Berghagen. Malin har även hon fortsatt att florera i rampljuset och valde en karriär som skådespelare och sångerska, medan Monica har hållit sig mer i bakgrunden.

Men ett liv i rampljuset har också sina skuggsidor. Nyligen besökte Kristin, Malin och Monica TV4:s Nyhetsmorgon och berättade om deras gemensamma boksläpp, Vår mamma Lill-Babs. Då berättade de också om vissa jobbiga händelser de varit med om kopplat till kändisskapet.

Annons

Systrarna om Lill-Babs stalker: ”Extremt obehagligt”

Deras mamma Lill-Babs har genom åren råkat ut för en del obehagliga förföljare som tyvärr också har påverkat hennes barn. I Nyhetsmorgon berättar dottern Monica om hur hon har påverkats.

– Det blev polisuppbåd, säger hon och berättar vidare:

– Det var otäckt. Jag kan säga så mycket som att det som hände med mig efter honom är att jag blev mörkrädd. Och det har jag förstått långt efter, varför jag blev mörkrädd.

Även Malin blev utsatt för en obehaglig stalker.

– På väg hem från skolan mötte jag en sån.. ”Får jag följa med dig hem? Får jag hålla dig i handen?” Det var extremt obehagligt, återberättar Malin.

Kristin Kaspersens intima bild - visar upp relationen: ”Så tacksam”

Kristin Kaspersen var tidigare gift med Hans Fahlén, 58, som länge var en av TV4:s främsta programledare.

Idag är hon singel men har istället ett rikt liv med vänner. På Instagram lägger hon nu upp ett inlägg där hon hyllar vännen Andreas Lundstedt som har fyllt åt. Till inlägget skriver hon:

”Idag har vi firat vår älskade fina vän Andreas Lundstedt som fyller 50 år! Du är så älskad! Och som någon sa ”du ger alltid mer än du tar”. Så tacksam över DIG!”

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons