ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens okända relation till Paradise hotel-profilen – nu bekräftar han

23 aug, 2022 
Ebba S. Dahlman
Kristin Kaspersen.
Kristin Kaspersen umgås ofta med andra kändisar.
Nu verkar det även som att hon har en okänd relation till en tidigare Paradise hotel-deltagare.
Läs här!
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Journalisten och programledaren Kristin Kaspersen, 52, har länge varit en av Sveriges mest omtyckta tv-profiler. Hon har varit programledare i flera stora program så som Melodifestivalen, Fångarna på fortet och Nyhetsmorgon.

År 2019 var profilen med i Let's dance och vann hela tävlingen tillsammans med danspartnern Calle Sterner, 29. Två år därpå var hennes äldsta son Filip Lamprecht, 25, med i samma program vann även han den populära danstävlingen.

Kristin har en god relation med den före detta danspartnern Calle, men nu avslöjas en annan okänd relation i programledarens liv.

Kristin Kaspersens kärleksliv i dag

Kristin fick sonen Filip från ett tidigare förhållande med den före detta svenska femkamparen Martin Lamprecht, 59, som även har representerat landet i OS sammanhang. Några år senare gifte sig Kristin med programledaren Hans Fahlén, 59, och fick en sonen Leon Fahlén, 18.

Annons

Men sedan äktenskapet tog slut år 2009 har Kristin varit singel, något hon berättade om i en intervju med Hälsoliv 2020.

– Självklart vill jag träffa någon, men jag mår bra där jag är. Det är en annan sak om man inte tycker om att leva själv. Jag är lycklig och har ett väldigt bra liv, det blir bara en härlig bonus den dagen jag träffar någon. Jag har ingen brådska, även om det skulle vara jättemysigt och superhärligt, berättade hon för tidningen då.

Kristin Kaspersens okända relation till Paradise hotel-profilen

Den senaste tiden har Kristins son Filip umgåtts en hel del med Paradise hotel-profilen Johnny Edlind, 28. De har varit och rest ihop och syns ofta kommentera varandras Instagram-flöden.

Annons

Nu visar även Kristin upp sin egna relation till profilen. När Johnny delar en bild på Instagram från en fotografering med en bil, kommenterar nämligen programledaren att hon imponerades av bilderna.

Sjukt bra bilder det blev”, skriver hon följt av en hjärtemoji.

Även Kristins son Filip, som jobbar som modell till vardags, var med på fotograferingen. Här nedan visar hans bilderna i ett inlägg på Instagram.

Johnny Edlind bekräftar relationen till Kristin Kaspersen

När Hänt träffar Johnny på en biopremiär i slutet på augusti bekräftar han den nära relationen till Kristin. Han får frågan om han har blivit nära även med Kristin efter att ha umgåtts tätt med Filip.

– Ja, svarar Johnny kortfattat till Hänt.

Brukar ni snacka?

– Ja, men ibland, svarar han med ett leende på läpparna.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons