LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linn Hegdal byter karriär – beslutet efter Jacob Perssons flytt

01 sep, 2022 
Linn Hegdal och Jacob Persson
Nyligen möttes vi av beskedet att dansstjärnorna Linn Hegdal och Jacob Persson hade flyttat isär.
Nu delar Linn med sig av en ny spännande nyhet efter pojkvännens flytt.
”Så himla kul”, skriver hon.
Annons
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Dansparet Linn Hegdal, 26, och Jacob Persson, 27, har gjort succé i TV4:s Let's dance. I den senaste säsongen dansade Linn med komikern och youtubern Filip Dikmen, 26 och de tog sig hela vägen till final men landade tillslut på en andra plats.

Paret föll för varandra när de dansade professionellt tillsammans och 2020 kunde Linn bekräfta för Hänt att de hade funnit kärleken i varandra.

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, sa då Linn.

Linn Hegdal och Jacob Persson flyttar isär

Tidigare har kärleksparet varit flitiga på att dela med sig av deras relation på sociala medier. Men den senaste tiden har följarna inte fått tagit del av någon kärlekshyllning. Och det är inte bara deras sociala medier som ekar tomt. Nyligen fick vi ta del av nyheten att paret inte längre delar bostad.

Annons

Sedan en tid tillbaka är de nämligen inte längre skrivna på samma adress enligt folkbokföringen.Tidigare var Linn och Jacob skrivna på samma bostad som nu Linn står skriven ensam på.

Vi har inte heller fått se någon skymt av Jacob i Let's dance under den senaste tiden. Linn har tidigare berättat för Hänt anledningen bakom försvinnandet.

– Han är inte med i år för han gör annat, sa Linn.

Linn Hegdals nya glädjebesked – efter Jacobs flytt

Men även om Linn och pojkvännen har flyttat isär så rullar livet på ändå. Nu kan Linn avslöja ett nytt glädjebesked – nämligen att hon ska byta karriär. I en ny Instagram-story avslöjar Linn att hon ska bli psykolog. Till bilden skriver hon att hon började precis termin fem på psykologprogrammet – något som hon tycker är väldigt spännande.

”Började precis termin 5 på psykologprogrammet? Spännande!!!”, skriver Linn på Instagram.

Vi är helt säkra på att du kommer briljera lika bra på psykologprogrammet som du gör på dansgolvet!

FOTO: TT

Annons