Kristin Kaspersens bilder med Linn Hegdal efter Jacobs flytt

Kristin Kaspersen och Linn Hegdal

Linn Hegdal och Jacob Persson har varit både ett danspar och ett kärlekspar.
Nu står det dock klart att de har flyttat ifrån varandra.
Då syns Kristin Kaspersen tillsammans med Linn – kort efter Jacobs flytt.
Kristin Kaspersens hyllning till sin mamma
0:25

Efter reklamen: Kristin Kaspersens hyllning till sin mamma

(0:25)

Slå på ljud

Den så välkända tv-profilen Kristin Kaspersen, 52, har synts i rutan i många års tid. Efter att ha tagit sig an prestigefulla programledarjobb på bland annat Melodifestivalen, Fångarna på fortet och Nyhetsmorgon har hon kommit att bli en av Sveriges mest folkkära profiler.

2019 medverkade hon i Let's dance och dansade sig hela vägen till finalen där hon tog hem hela tävlingen tillsammans med Calle Sterner, 29. Två år senare kunde vi även se hennes son Filip Lamprecht, 25, vinna glasskon i tävlingen. Sådan mor sådan son!

Filip dansade tillsammans med Linn Hegdal, 26, som haft mycket framgångsrika år i Let's dance de senaste säsongerna. I år dansade hon med komikern Filip Dikmen och tog sig till final men snubblade på målsnöret och slutade på en andra plats.

Linn Hegdals kärleksrelation till Jacob Persson

Men Let's dance är inte det enda Linn ägnar sig åt – hon dansar nämligen proffesionellt med Jacob Persson, 27, som även kom att bli hennes pojkvän. Något hon bekräftade för Hänt i början av 2020.

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, sa då Linn.

Deras följare har kunnat ta del av deras relation på deras sociala medier, men den senaste tiden har det ekat tomt.

Kristin Kaspersens bilder med Linn – efter Jacobs flytt

Jacob har inte publicerat något på sin Instagram på två år och Jacob syns inte till på Linns sociala medier. Nu står det även klart att paret som tidigare levt som sambos på samma adress har flyttat ifrån varandra. På adressen där de båda bott bor nu enbart Linn, enligt Folkbokföringen.

Nu syns hon tillsammans med Kristin Kaspersen – kort inpå Jacobs flytt. Det är på Instagram som Kristin delar med sig av bilder på att de två umgås.

Myskväll med henne” och ”Men alltså vilken kväll... och den med bästa Linn” skriver Kristin på bilderna där de syns mysa på en båt.

Kristins Instagram-story

Kristins Instagram-story

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN