Linn Hegdals glädjebesked med pojkvännen Jacob – visar upp stora lyckan

Linn Hegdals glädjebesked med pojkvännen Jacob – visar upp stora lyckan

Let's dance-profilerna Linn Hegdal och Jacob Persson har varit ett par i många år.
Nu visar Linn upp den stora lyckan med pojkvännen.
”Mysigaste på länge”, skriver hon.
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"
0:20

Efter reklamen: Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

(0:20)

Slå på ljud

Linn Hegdal, 26, är den professionella dansaren som blivit ordentligt uppmärksammad genom sin medverkan i Let's dance. Inte minst för att hon har gjort en historisk bedrift som ingen annan tidigare har lyckats med – nämligen att ta hem den berömde glasskon två år i rad!

Under 2020 dansade hon hem hela tävlingen tillsammans med artisten och Melodifestivalen-vinnaren John Lundvik, för att året efter det dansa sig till seger tillsammans med modellen Filip Lamprecht, 24.

I årets säsong av Let's dance tävlar Linn tillsammans med Youtube-profilen Filip Dikmen, 25. Än är de två fortfarande kvar i tävlingen, så det är inte uteslutet att Linn tar hem glasskon för tredje gången!

Linn Hegdals relation med pojkvännen Jacob Persson

Sedan 2019 är proffsdansaren tillsammans med pojkvännen Jacob Persson, som även han har varit med i Let's dance. Bland annat så tävlade han i Let's dance 2020 tillsammans med Penny Parnevik, 24.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Linn och Jakob träffades redan när de var tio år gamla och har tillsammans vunnit titeln som svenska mästare i latinamerikansk dans. I en tidigare intervju med Hänt har Linn öppnat upp sig om relationen.

– Det känns jättekul och jättemysigt. Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen.

Linns glädjebesked med Jacob – nya bilden visar

Men trots att paret idag är öppna med sin kärlek var det en tid då båda förnekade att det skulle finnas romantiska känslor mellan dem.

– Hon är som en lillasyster för mig. Vi bor ihop och har tävlingsdansat tillsammans i 7 år nu. Hon är som en familjemedlem, berättade Jacob bland annat för Hänt 2019.

Men idag vet vi mer än så. Paret kilar stadigt och drömmer om barn, något Linn har avslöjat på sin Instagram efter en fråga från en följare.

”Många år tills dess men det är definitivt en liten dröm”, skrev hon då följt av en emoji med tre hjärtan.

Och trots att Linn är mitt uppe i ännu en hektisk säsong av Let's dance ser hon och pojkvännen till att ha tid för varandra. På sin Instagram visar Linn nu upp den stora lyckan.

”Är nästan enbart i studion och dansar just nu (vilket ju är så himla kul!) men i måndags hade jag och Jacob efterlängtad date night och det var det mysigaste på länge”, skriver hon.

All lycka till er!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

FRÅN FÖRSTASIDAN