LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter 2 år tillsammans – Jacob Persson följer inte Linn Hegdal längre

19 jul, 2022 
Linn Hegdal och Jacob Persson
Linn Hegdal har skrivit historia i Let's dance med två vinster i rad.
Hon och pojkvännen Jacob Persson är även flerfaldiga svenska mästare i pardans.
Nu kommer däremot en förbryllande markering från pojkvännen som plötsligt tar avstånd från Linn på hennes sociala medie-kanal.
Annons
Markus Granseth hyllas av tittarna efter dansen tillägnad mamma EvaBrand logo
Markus Granseth hyllas av tittarna efter dansen tillägnad mamma Eva

Proffsdansaren Linn Hegdal, 26, har gjort sig ett välkänt namn under sina säsonger i Let's dance.

Annons

Hon har medverkat i programmet sedan 2018 med Viktor Frisk, Lancelot Hedman Graaf, John Lundvik och Filip Lamprecht. Av hennes fem säsonger har hon tagit hem vinsten två gånger.

Sanningen är den att hon trots sin unga ålder redan skrivit historia genom att kamma hem vinsten två år i rad!

Let's dance-deltagarnas relationer till varandra

Även i år tog hon sig hela vägen till final med komikern Filip Dikmen, men föll på målsnöret mot Eric Saade och Katja Luján Engelholm. Men att knipa andraplatsen är ju en otrolig bedrift även det!

Annons

Under säsongen kom finalparen att bli otroligt nära varandra och de har hyllat varandra öppet på sociala medier. Proffsdansarna Linn och Katja syntes senast i helgen vara och hälsa på Marie Mandelmann på hennes och makens gård.

Efter den rafflande finalen i Let's dance publicerade Linn en otroligt fin kärleksförklaring till sin vän och kollega Katja på Instagram.

3 säsonger. 3 finaler. 2 glasskor. Behöver inte säga mer än så. Du är helt makalös. Grattis till dig ännu en gång! Men ändå mest grattis till mig som får dela livet med dig. Älskar dig!

Pojkvännens hårda markering mot Linn Hegdal

Tillsammans med proffsdansaren Jacob Persson är paret flerfaldiga svenska mästare i latinamerikansk dans. Och även utanför dansgolvet är de ett kärlekspar sedan flera år tillbaka – och det var just genom dansen som de fann varandra. Något Linn i en intervju med Hänt bekräftade 2020.

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, sa Linn då.

Annons

Kärleksparet och dansparet har även tävlat mot varandra i Let's dance då även han varit en av proffsdansarna. Men i år var han inte med i uppställningen och de två har också varit sparsmakade med att dela med sig av sin relation. Senast paret syntes tillsammans var i april på Linns Instagram.

Däremot kan Hänt avslöja en förändring i relationen – Jacob har slutat följa Linn på Instagram, något han gjorde för bara några veckor sedan.

Orsaken bakom det hela är okänd, men Hänt har sökt Jacob Persson och Linn Hegdal.

Annons

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons