LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Linn Hegdals plötsliga kärleksförklaring till Let’s dance-profilen

31 maj, 2022 
Linn Hegdal och Filip Dikmen knep andraplatsen i årets Let's dance.
Nu går hon ut med en öppen kärleksförklaring till Let's dance-profilen.
Läs den här!
Annons
Filip Dikmens hyllning till Eric Saade: "Storebror"Brand logo
Filip Dikmens hyllning till Eric Saade: "Storebror"

Ytterligare en Let's dance-säsong full av dans, känslor och hårt kämpande danspar är nu avgjord.

Finalparen det stod mellan i den rafflande finalen var komikern Filip Dikmen, 25, som dansade med Linn Hegdal, 26, och sångaren Eric Saade, 31, som hade Katja Luján Engelholm, 30 som danspartner.

Efter en jämn och fartfylld finalkväll stod det klart att Eric och Katja tog sig vinnande ur striden och stolt fick lyfta upp glasskon.

Erics kamp under Let's dance: ”bryter ihop”

Att dansparen kämpat hårt under säsongens gång råder det inga tvivel om. När Hänt tidigare pratade med Eric berättade han om kampen bakom kulisserna.

Annons

– Det är så mycket jobb, det är så mycket som man ska hinna få in på fem dagar och sen visa upp för svenska folket så att man bryter ihop. Någon vecka var jag helt som ett nervvrak. Jag hade aldrig kunnat ta mig igenom det här utan Katja. Jag hade inte orkat. Det är så tufft, berättar Eric.

Dessutom har det rasat in kritik från tittarnas håll för att de tycker att han under hela säsongen förtjänar högre poäng än de fått. Men när Hänt träffar Eric håller han inte med utan säger

– Det är egentligen bara en som ger mig lite för låga poäng i juryn, Tony, de andra sköter sig, säger Eric med glimten i ögat och skrattar.

Linn Hegdals öppna kärleksförklaring

När Filip gästade Intimt med Björken som leds av Martin Björk, 50, berättade han att Eric och Katja var det par han kommit närmast under resans gång, något man kunnat uppmärksamma på samtligas Instagrams. De ser verkligen ut att trivas i varandras sällskap.

Så att det var just dessa två paren i finalen adderade ju extra spänning. Två goda vänner som gör upp om titeln.

Även Linn och Katja verkar ha funnit en fin vänskap i varandra. På sin Instagram lägger Linn upp en fantastisk kärleksförklaring till sin vän och kollega Katja.

3 säsonger. 3 finaler. 2 glasskor. Behöver inte säga mer än så. Du är helt makalös. Grattis till dig ännu en gång! Men ändå mest grattis till mig som får dela livet med dig. Älskar dig!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons